• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #634915  autor: wwojcieszko
 23 maja 2013, 20:43
Witam, czy ktoś może orientuje się jak jest z dostępnością aparatów blackberry u operatorów?
Wszyscy mają w cennikach, ale jak co przyjdzie do czego to w salonach np. play zadnej jeżynki... czy ktoś orientuje się jak jest u innych operatorów? kończy mi się umowa i chciałbym się zorientować, czy jest realna szansa na ten sprzęt. Głównie chodzi mi o modele BB Z10, BB 9900, BB 9790....

#634917  autor: remus77
 23 maja 2013, 21:07
@wwojcieszko

Na tak postawione pytanie bardzo trudno odpowiedzieć bo tak naprawdę wszystko sprowadza się do zaopatrzenia konkretnego salonu w dany model. Ja sam niedawno dopytywałem o BB 9900 (w play) i nie było. Zaproponowano mi 9790 więc odmówiłem. Po kilku dniach już go nie było.

Generalnie BB jest ciężko dostać u operatorów i na pewno łatwiej mają klienci firmowi.

Przed chwilą "na szybko" sprawdziłem t-mobile. W tej chwili w sklepie internetowym jest zarówno Z10 jak i BB9900. :)> Pewnie tylko kilka sztuk mają :)

Ave!