kn, nikt ci raczej na to pytanie jednoznacznie nie odpowie,jeśli ktoś ma takie oferty to mogą to być oferty po usłudze przelew sms, że ktoś ładował konto jednego numeru,potem przesyłał kase na drugi numer i limit netu się powiększał,ta usługa teraz jest zlikwidowana albo ograniczona do jakiegoś ratunkowego zadzwoń do mnie czy jakoś tak, ogólnie to zastanów się czy po wykorzystaniu tego limitu czy ci się będzie to opłacało na dłużej bez kombinacji w normalnym doładowaniu, np taryfa Lubię to w PLAY jest o tyle fajna, że jak dzwonisz to płacisz 0,29 gr za minutę do wszystkich i oprócz tego masz za samo doładowanie net z lejkiem po limicie, a jak nie potrzebujesz dzwonienia bo do dzwonienia masz inny telefon, a smartfon do netu to zastanów się nad ofertami abonamentowymi mobilnego netu w tylko sim, może się okazać, że te oferty będą korzystniejsze od ofert na kartę, a z opcji na kartę to wybieraj raczej oferty z lejkiem,żeby nie płacić dodatkowo po limicie, PLAY jest o tyle dobry,że w miastach i nawet za miastami działa na swoim zasięgu,dodatkowo na zasięgu Plusa i Orange,więc jeśli szukasz na kartę to raczej poszukaj jakiejś oferty w PLAY,tylko ten zasięg to czasem trzeba ręcznie ustawić np poza miastami jesli nie ma zasięgu PLAY,działa dobrze na Plusie i Orange, sam sprawdzałem i mogę polecić nawet tam gdzie nie ma zasięgu PLAY, wyjątkiem jest tylko PLAY ONLINE na abonament,który korzysta tylko ze swoich nadajników,czyli oferta bardziej dla ludzi,którzy łapią zasięg PLAY,a oferty na kartę działają na każdym zasięgu,który ma PLAY