• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #633179  autor: bartek.kuran
 15 maja 2013, 16:40
Witam serdecznie szukam pomocy w doborze operatora i dogodnej taryfy
mam play 4.0 miałem t-mobile play ma wyraźnie słabszy zasięg nawet w warszawie i ścisłej okolicy więc dlatego szukam inicjatywy ale nie wykluczam też play bo jestem w stanie przymknąć oko na zasięg przy dobrej ofercie teraz konkrety
max wydzwoniłem w ciągu roku 1600minut do wszystkich sieci sms ów piszę raczej mało i potrzebuję jakiegoś skromnego internetu do 1gB chciał bym się zamknąć w ofercie z telefonem w 100/mies. co do telefonu mam obecnie s3mini i brakuje mi znacznie lepszego aparatu fotograficznego. tel. musi być wytrzymały z dobrą baterią 1.5 / 2 dni minium przy rozmowach tylko chciałem s4 ale ta cena ... możliwe są też rozwiązania niekonwencjonalne typu od operatora dostać droższy telefon i sprzedać na allegro i kupić tańszy lepszy itp itd oferty typu telefony dual sim jeden sim do rozmów 2 do internetu też mogę rozważyć czekam na propozycje

#633265  autor: sosen
 15 maja 2013, 23:59
W Orange jest ciekawa promocja http://www.orange.pl/kid,4002009278,id, ... ticle.html przenosząc numer masz 3 miesiące /sklep internetowy/ lub 6 miesięcy /telefonicznie/ abo za free. smar plan multi 129,90 zł masz no limit i np. htc one x za 1 zł albo one S z procesorem 1,5 (mało tego na allegro) w niższym abo.