Wie ktoś może jak dezaktywować poczte głosową w IDEi ??? Prosze o szybką pomoc , z góry dziękuje!
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Jeli korzystasz z POPa lub Jedna Idea na karte to nalezy zadzwonic pod *22 podac konsultantowi numer telefonu i kod PUK, a jesli masz Jedna Idea z rachunkiem lub MIX to zadzwonic pod *500 wybrac 1 nastepnie 2 i deaktywacja poczy glosowej.
Cóż by można tutaj powiedzieć. Ot co po prostu stara zagrywka Ideii (jak widać przykład idzie od monopolistycznej matki TP). Włączyć coś za plecami klienta a jak jest naiwny to niech płaci.
Cenię przejrzyste zasady i usługi dlatego wielki pokłony dla Simplusa, Sami Swoi itp. gdzie pocztę głosową można sobie zablokować za pomocą wklepania z klawiatury telefonu odpowiedniego kodu. I jak by na nie spojrzeć to po prostu jest piękne

Cenię przejrzyste zasady i usługi dlatego wielki pokłony dla Simplusa, Sami Swoi itp. gdzie pocztę głosową można sobie zablokować za pomocą wklepania z klawiatury telefonu odpowiedniego kodu. I jak by na nie spojrzeć to po prostu jest piękne

ja posiadam Pop'a ....... czy poczte można wyłaczyć tylko poprzez zadzwonienie pod *22 czy jest inny sposób?
bo słyszałam ze można sie wybrac do salonu idei i powiedzieć zeby wyłaczyli poczte... ale z tego co słyszałam to jedni mowili ze za to sie płaci a inni ze to darmowe ... wiec jak to jest ? :>
bo słyszałam ze można sie wybrac do salonu idei i powiedzieć zeby wyłaczyli poczte... ale z tego co słyszałam to jedni mowili ze za to sie płaci a inni ze to darmowe ... wiec jak to jest ? :>
Faktycznie jest to uszczęśliwienie na siłę. Niby użytkownik nic nie płaci za to, ale ten kto ma się do Ciebie dodzwonić się wkurza, bo akurat mu już licznik złotówkowy bije hehe. Pół biedy jak jest teraz naliczanie sekundowe, ale kiedyś to zabierało Twoim znajomym 30 s, albo 1 min w zależności jak kto miał taktowane w swojej sieci.
W Popie tylko przez *22ania pisze:ja posiadam Pop'a ....... czy poczte można wyłaczyć tylko poprzez zadzwonienie pod *22 czy jest inny sposób?