• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #612874  autor: Sturnn
 10 lut 2013, 20:42
Witam

Jak w temacie. Mam telefon na kartę w sieci Orange. Chciałbym zmienić operatora, przenosząc numer do innej sieci i zmieniając go na abonament. Interesowałby mnie abonament >50 zł. Prosiłbym bardzo o zaproponowanie najlepszej sieci. Nie ukrywam, że chciałbym urwać jakiegoś ciekawego smartphona w rozsądnej cenie i tutaj też prosiłbym o informację, gdzie można najwięcej wynegocjować w tym momencie.

Z góry dziękuje za pomoc.

#612949  autor: Horacy
 11 lut 2013, 09:55
No dobra a jakieś preferencje co do ilości minut? z jaką siecią najczęściej rozmawiasz? Jaki mniej więcej smartfon cię interesuje, czego od niego chcesz? duży ekran? Podaj jakieś szczegóły.

#612954  autor: Sturnn
 11 lut 2013, 10:13
Najwięcej rozmawiam z Play. Nie ukrywam ,że bardziej interesowałaby mnie ilość smsów jakie mógłbym wysłać. Połaczenia myślę, że 120 minut z zupełności wystarczy na miesiąc. Co do smartphone'a, chciałbym jak najlepszego. Xpehria Arc S lub coś z podobnymi parametrami. Niestety zaczynam się godzić z tym, że przy takim abonamencie nawet jako nowy klient nie jestem w stanie wyrwać w miarę nowego smartphona od operatora jednak prosiłbym o propozycję czego mogę się od nich domagać mając w reku kartę przetargową jako nowy klient.