• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #597466  autor: themazur89
 26 lis 2012, 11:44
Witam, chce przejsc z plusa (karta) na abo do innej sieci. Choc w sumie plus tez moze byc. Czy w kazdej sieci bede mogl kupic tel w sklepie internetowym? Interesuje mnie abo w okolicach 100zl i jakis dobry(wartosciowy) telefon, poprostu urząd placi mi za abo i chce sprzedac ten nowy, zakupiony tel. Bardzo mi zalezy na tym samym numerze.

Proszę o jakies sugestie, pozdrawiam ;-)

#597566  autor: banderas
 26 lis 2012, 19:51
może moje pytanie nr jeden
ile minut mc chcesz rozmawiać
gdzie najwięcej wydzwaniasz(do jakiej sieci?)
jakie jest twój wymarzony telefon może nie trzeba sprzedawać tego co kupisz w sieci, moze jest na twój wymarzony telefon promocja

banderassso

#597704  autor: ajan
 27 lis 2012, 16:35
themazur89 przy przejsciu z karty na abo (przy przeniesieniu) musisz to zrobic w salonie. Nie da sie przez neta

Obrazek
Obrazek