• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #586208  autor: konn365
 03 paź 2012, 14:20
Witam!

Orientuje się ktoś, gdzie znajdę jakiś duży salon Orange w Warszawie?

Chodzi mi o to, żebym mógł "od ręki" pooglądać telefony na żywo i coś wybrać. Praktycznie koło domu mam salon w CH Warszawa Wileńska, ale tam są ledwo dwa stanowiska i ze 20 telefonów na ścianie (smartfonów jak na lekarstwo).

Gdzie więc warto się wybrać? Jeśli chodzi o lokalizację, to mieszkam na Pradze Północ (okolice ul. Targowej), ale bez problemu mogę dojechać w granicach rozsądku (np. do Śródmieścia).

Z góry dziękuje za pomoc :)

#586215  autor: slawekt
 03 paź 2012, 14:56
konn365 pisze:Jeśli chodzi o lokalizację, to mieszkam na Pradze Północ (okolice ul. Targowej), ale bez problemu mogę dojechać w granicach rozsądku (np. do Śródmieścia).
Jak chcesz załatwić coś "od ręki" na Pradze to Ci polecam: Okrzei 34, natomiast najwięcej telefonów to na Pańskiej 57/61.

#589042  autor: konn365
 17 paź 2012, 09:46
zapłacę w którymś z tych salonów kartą? :lol:

#589099  autor: banderas
 17 paź 2012, 14:03
z mojego doświadczenia wynika ze mozna płacic we wszystkich salonach

banderassso