• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #582295  autor: andy28
 15 wrz 2012, 01:50
Witajcie
Pytanie jak w temacie. jak jest z dostępnością Experia Ray w Orange i Play?
Jak zauważyłem nie jest to popularny model. Mi jednak bardzo odpowiada że względu na swoje gabaryty.
A może coś polecicie o podobnych rozmiarach?
Co do wymagań to :
Gry: rzadko
Internet: średnio 500mb wystarczy
Aparat: minimum 5Mpix z AF i lampą błyskową - jakość najlepiej zbliżona do SE Elm (wg mnie bardzo ładne zdjęcia robi)
Nagrywanie: HD 720

Coś jeszcze?

#582297  autor: amigo007
 15 wrz 2012, 02:05
Piszę z telefonu więc teraz ci dokładnie nie sprawdzę. Najlepiej wejdź sobie na strony play i orange i zobacz jak tam z dostępnością tego telefonu.

#582302  autor: NokiaUser
 15 wrz 2012, 07:31
Na liście telefonów na stronie Play Sony Ericsson Xperia Ray pojawia się, jednak dopiero po odznaczeniu opcji "Dostępne od ręki", a po wejściu w szczegóły telefonu obwieścił mnie wesoły napis "Chwilowy brak w sklepie internetowym".
W Orange z tego co patrzyłem też nie ma.
A najlepsze jest to, że właśnie zauważyłem na Telepolis reklamę Play w której reklamują tego Sony Ericssona...

#582409  autor: amigo007
 15 wrz 2012, 17:57
W play to norma, że wielu telefonów nie ma. Szczególnie akurat w tych okresach, kiedy są duże obniżki. Jak zależy ci konkretnie na tym modelu, to możesz w e-shopie zamówić kontakt konsultanta. Jak będą mięli ten model, to ktoś do ciebie oddzwoni. Ale cena od konsultanta może być wyższa niż w e-shop. Najlepiej wybierz inny model.

#582477  autor: andy28
 15 wrz 2012, 21:52
amigo007 pisze:Ale cena od konsultanta może być wyższa niż w e-shop. Najlepiej wybierz inny model.
czemu wyższa? I jaki model możecie mi polecić w zamian?