• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #579298  autor: piotrek555
 01 wrz 2012, 18:57
Kupiłem nowy starter, dzisiaj go włączyłem i od razu dostałem 4 smsy, co ciekawe z Play :?: .

1. Zgodnie z regulaminem promocji połączenia otrzymanego do umowy numeru tymczasowego wynoszą...
2. Play: Twój operator zgłosił problem z przeniesieniem nr. Skontaktuj się ze swoim operatorem oraz odwiedź salon Play w celu wyjaśnienia nieprawidłowości.
3. Typ usługi który podałeś na wniosku o przeniesienie nr nie zgadza się z danymi w systemie dotychczasowego operatora. Zapraszamy do salonu Play
4. Play: Dziękujemy za złożenie wniosku o przeniesienie nr. Twoje zlecenie zostało już przekazane. O decyzji Twojego operatora poinformujemy Cię za pomocą sms.

Nie wiem jaka jest kolejność bo dostałem je jednocześnie. OCB :?:

#579303  autor: user_delete34
 01 wrz 2012, 19:08
Ktoś przenosił numer i podał Twój zamiast swojego (w czasie dyktowania pomylił którąś cyfrę i teraz Ty dostałeś wiadomości, które powinny iść do niego).