• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #549273  autor: Timo 1
 21 kwie 2012, 18:06
Problem polega na tym ze korzystam dużo z internetu i pakiet do doładowania mi nie wystarcza ogólnie doładowóje za 30 zł , 10 zł ale raczej za 30 zł na miesiąc . Szukałem w necie dodatkowych pakietów internetu do redbula ale ani na storce red bulla http://www.redbullmobile.pl/oferta/ ani nigdzie w necie nie mogłem znaleść dodatkowych pakietów . Ceny połaczen i esemesów wszysko mi odpowiada poza tym 1 mankamentem . Więc teraz mam do was pytanie czy może są gdzieś te pakiety . A moze bęą działać pakiety internetu z play bo to ta sama sieć ?? Czy może niechętnie jednak zmienić stater na jakiś inny jeśli tak to jaki ale zrobię to bardzo niechętnie bo nie chce tracic mojego dotychczasowego numeru a przeniesienie nuery z karty na karte chyba nie bedzie mozliwe ?? Istnieje też taka opcja ze kuie sobie starter tylko do neta ale to raczej nie bedzie mi sie uśmiechao z powodu ciągłego przekładania karty zreszto to i dla telefonu na zdrowie nie wyjdzie ;/ Co o tym myslicie mam nadzieje ze poradzicie coś co zrobić ??

Nie wiem czy dobry działe jeśli nie prosze moda o przeniesienie :)

Ostatnie telefony : Lg Ku990 / Samsung B3410 / Nokia 500 / galaxy s / xperia x10 / Lg p970 / Iphone 3g . 3 ostatnie aktualnie posiadam :)

#549280  autor: KC-KARLOS
 21 kwie 2012, 18:11
Timo 1, są aż 5 pakietów do neta, które możesz w RBM na kartę wykupić.
> 25 MB za 3 zł
> 100 MB za 7 zł
> 200 MB za 9 zł
> 500 MB za 15 zł
> 1 GB za 25 zł

oraz promocyjnie:
> 1 GB po pierwszym doładowaniu za minimum 10 zł, które jest ważne 1 rok (warunek: aktywne wychodzące).

Regulamin Pakietów Internet: http://www.redbullmobile.pl/fileadmin/p ... -09-11.pdf

[ Dodano: 2012-04-21, 18:17 ]
Net działa na 3 zasięgach - tak jak w Play.
Stosujesz oczywiście APN: rbminternet, ale APN internet też powinien zadziałać.

Jeśli to za mało neta: wybierz ofertę LUBIĘ TO! Za zasilenie 50 zł - dostajesz aż 1 GB neta. Konto wraz z darmowym netem będzie ważne aż 150 dni.
O tej ofercie, poczytasz w tym temacie: http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=55373

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#549294  autor: Timo 1
 21 kwie 2012, 18:44
Wiekie dzięki :) W takim razie chyba będe doładowywał za te 50 zł co 2 miechy powino wystarczyć :) Dzięki za tak szybką odpowiedz .
Jeszcze jedno żeby przejśc do tej oferty to trzeba wysłac ten kod co podałes tam w tym linku tak ?? Czy po prostu wystarczy doładorać konto ??

Ostatnie telefony : Lg Ku990 / Samsung B3410 / Nokia 500 / galaxy s / xperia x10 / Lg p970 / Iphone 3g . 3 ostatnie aktualnie posiadam :)

#549859  autor: tepet
 24 kwie 2012, 15:14
Ja polecam Red Bulla, ewentualnie Orange - można pokombinować aby było taniej. Oczywiście dla tych co lubią pakiety.