• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#548467  autor: majkick
 17 kwie 2012, 22:12
Panowie, w dniu jutrzejszym mój postpaid przechodzi na prepaid, w związku z czym mam kilka pytań:

1. Na koncie postpaid mam jeszcze jakieś 30 zł do wydzwonienia, czy te pieniądze zasilą mi konto prepaid ?
2. Mój abonament wynosi 50 zł i na tyle została wystawiona ostatnia faktura. Czemu faktura jest wystawiona za cały miesiąc użytkowania skoro usługa będzie aktywna przez 17 dni tego miesiąca? Czy zostanie wykonana korekta i czy sam muszę o to zabiegać?
3. W piśmie od P4 poinformowano mnie, że z momentem przejścia na prepaid moje konto zostanie automatycznie zasilone kwotą 10 zł. Czy ta kwota doda się do środków które jeszcze posiadam w postpaid?
4. Jeżeli kwoty się zsumują na 40 zł, to czy przy wybraniu oferty Lubię to, automatycznie dostanę 500 MB bonusowego transferu?