• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #538585  autor: m1kus
 03 mar 2012, 15:32
Witam. 4 dni temu wykupiłem pakiet 600 smsów do kazdej sieci za 6 zloty. Cały czas mogłem wysyłać sms-y (wyslalem okolo stu) i gdy chciałem dzisiaj wysłać sms-a ,nie chce dojść.. Mój stan konta wynosi 3 grosze. Także nie wiem o co chodzi. Przperaszam za glupie pytanie,ale jestem nowym użytkownikiem Play-a i jestem zielony w tych sprawach.

Pozdrawiam.

#538587  autor: kamil4862
 03 mar 2012, 15:40
Widocznie pakiet nie został aktywowany i zjadało Ci z konta głównego. Teraz nie możesz wysłać smsa, ponieważ nie masz do tego wystarczających środków na koncie (koszt sms 9gr).

Obrazek

#538588  autor: m1kus
 03 mar 2012, 15:41
Właśnie problem w tym,że nie zjadało mi kasy z konta. Ciągle miałem taką samą ilość kasy,a smsy wysłałem. Dlatego się dziwie,że dzisiaj już nie mogę wysyłać smsów.

#538595  autor: warczanek
 03 mar 2012, 16:46
a sprawdź *109# ile ci zostało tych sms