• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#512885  autor: pawcio1978
 02 lis 2011, 15:19
Wujek Google nie bije za szukanie.

#512974  autor: evolucja
 02 lis 2011, 22:23
SMS wyślesz np. przez serwersms.pl, ale tylko z zaakceptowaną i potwierdzoną nazwą, na połączenie pewnie nie ma sposobu.
Był kiedyś taki serwis co umożliwiał smsy z różnych numerów wysyłać. Autorowi zostało jeszcze kilka lat odsiadki.

#512976  autor: ms93
 02 lis 2011, 22:28
Wystarczy poszukać, jest w sieci wiele serwisów oferujących VoIP z dowolnym numerem. Kiedyś testowałem - dzwoniłem do siebie z różnych numerów i działało, do tego niektóre serwisy oferują darmowe połączenia stacjonarny-stacjonarny z dowolnym numerem ;)

#512978  autor: bildos
 02 lis 2011, 22:53
Panowie, a jakies konkretne serwisy polecacie ? To ze kiedys byly serwisy to wiem... szukam sprawdzonych i obecnie dzialajacych..