Napisze wam jak to Orange dba o klienta.
20 marca 2006 kończy mi się umowa w Orżnąć (czyt. Orange) wiec ok 17 stycznia dzwonię do propozycji (wiedząc że przedłużyć umowę można 60 dni przed jej końcem). Zmiana abo na Twój Plan, 50 % więcej, 70 % zniżki na darmowy numer, oferta moze nie była rewelacyjna,ale że dużo połączeń wykonuję na jeden numer w Orżnąć przystałem na nią. Przyjeżdża kurier, pobieznie czytam aneks, wszystko sie zgadza, podpisuje. Potem czytam umowe dokładniej i wychodzi pierwszy ZONK: usługi wejdą w życie dopiero po zakończeniu dotychczasowej umowy na czs określony, czyli po 20 marca,a nie jak do tej pory w pierwszym okresie po podpisaniu aneksu. Oczywiście konsultant nie poinformował mnie o tej zmianie, złapał jelenia to co mu bedzie mówił takie mało ważne rzeczy. Dzwonie do propozycji, pani przeprasza i mówi ze moge tylko reklamacje napisać. Pisze, wysyłam, przychodzi odpowiedz ze moge ich w dupe pocałować, podpisałem aneks i tyle. Myśle sobie moja wina, mogłem przeczytać odrazu dokładnie i nie podpisać. Przychodzi upragniony 29 marca, nowa oferta dzała(tak sobie mysle), dzwonie do żonki, gadam 30 min (myśląc że za darmo),dzwonie jeszcze tak kilka razy. 31 marca, loguje sie do Orżnąć-online patrze a tu już nie mam prawie kwoty deklarowanej WiW, patrze dokładniej a ja mam nadal starą oferte Jedna Idea 25!!!! Szczypie się ,to niestety nie sen!!!!!!!!!!!! Dzwonie do boku,przyjmują zgłoszenie (zdziwieni). Dzwonie do propozycji, pani bardzo uprzejma, przeprasza, mówi że za kilka godzin zmienią mi ofertę, mówi że jeszcze zadzwoni do mnie. Dzwoni pan tym razem,mówi że jednak nie zmienią mi oferty w ty okresie rozliczeniowym, mam czekać do 29 kwietnia, ale w ramach przeprosin pan proponuje mi 125 mnut gratis do Orżnąć i na stacjonarne,z niechęcią sie godze tylko dlatego że już mi sie nie chce pisać reklamacji i czekać, no to pan mowi że właśnie mi te minuty uaktywnił (pakiet rozmowy 50). Po kilku godzinach sprawdzam żadnego pakietu nie mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PO RAZ KOLEJNY MNIE ORŻNĄĆ ORŻNEŁO!!!!! KREW MNIE ZALEWA ,CO ZA OSZUŚCI!!!!!!!!