Tydzień temu zadzwoniła do mnie Pani z obsługi klienta i zaoferowała przedłużenie umowy. Poczym przedstawiła dla mnie ofertę i po dlugiej rozmowie się zdecydowalam. Przyjechał kurier, przywiózł wszystko. Po czym okazuję się że przyslałi mi nowy numer, nowy abonament i nową umowe! Poczułam się oszukana.... i byłam bardzo zdenerwowana. Myślę sobię jak teraz będę płacić za dwa abonamenty!?:( . Pojechałam szybko do najbliższego salonu playa i Pani sprzedawczyni mi pomogła. Kazała mi szybko napisać pismo do nich ze zostalam oszukana, skserowalam umowy , dowód i teraz wysłałam jak najszybciej i będę czekać za rozpatrzeniem mojej sprawy.... Po prostu brak mi słów;/ Pani z Playa powiedziała jeszcze że uprzedza i radzi żeby nic nie załatwiać przez telefon....Nie rozumiem jak można tak oszukiwać ludzi... Po Co komu dwa abonamenty na jedną osobę? A jeszcze jak mi nie anulują tej nowej umowy to żeby ją rozwiązać będę musiala zapłacic kare w wysokosci 1000 zł ;/ NORMALNIE OSZUSTWO W BIAŁY DZIEŃ!
UWAŻAJCIE na Panie z obsługi klienta...;/
---
wykrzykniki itp. - tho
UWAŻAJCIE na Panie z obsługi klienta...;/
---
wykrzykniki itp. - tho
Ostatnio zmieniony 14 lip 2011, 11:53 przez kaczuszka793, łącznie zmieniany 1 raz.