mkowalski pisze:Nie, w salonie T-Mobile nie przeniesiesz numeru do Heyah. Pytałem o to jakiś miesiąc temu.
Dzięki za info. A jednak nic się nie zmieniło. Dziś byłem w jednym z CH, ale zapomniałem się spytać. Chyba nie mam nawet ochoty wchodzić do salonu Teuer Mobile
thonka pisze:sama sobie winna? a co maja pretensje jakies o to do siebie, ze nie ma tych stanowisk?
A może tak, skoro jednak w Salonach, jeszcze przed rebranding'iem, pojawiła się sprzedaż Heyah? Może DT ponownie przeliczyło wszystkie za i przeciw...
thonka pisze:od poczatku Heyah nie mialo przeciez miec stanowisk i wszystko mialo sie odbywac przez internet i telefon... nigdy nie spotkalem sie z salonem ery, ktory udzielalby jakichkolwiek informacji na temat heyah. zawsze bylo to traktowane jako osobna siec.
To powiedz, dlaczego teraz się to zmieniło. I mijasz się z prawdą w tym zdaniu. Jak to nie było stanowisk? Zapomniało Ci się o Wyspach Heyah? Pamiętam, jak ludzie uważali, w komentarzach o ich zamknięciu przez PTC, że te Wyspy Heyah były potrzebne...
POZdrawiam.