• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #482643  autor: piotrek.krzysiu
 17 cze 2011, 16:40
Witam, mam dwa pytanka.

1. Przypuśćmy, że zamawiam pakiet 2000 minut do wszystkich w T-Mobile Tak Tak i dzwonie do znajomego który na numer w T-Mobile na kartę w UK. Czy on płaci za odebranie połączenia ?

2. Czy ktoś mógłby mi tak w skrócie opisac ofertę Virgin Mobile w UK?

Byłbym bardzo wdzięczny i dziękuje za pomoc :D

#482649  autor: thonka
 17 cze 2011, 16:54
piotrek.krzysiu pisze:Czy on płaci za odebranie połączenia ?
nie placi nic. po prostu do niego dzwonisz. poczatek jego numeru musi sie znajdowac w tabeli prefixow.
pamietaj tez, ze ten pakiet jest tylko wazny przy polaczeniach z Polski.
piotrek.krzysiu pisze:2. Czy ktoś mógłby mi tak w skrócie opisac ofertę Virgin Mobile w UK?
co konkretnie Ciebie interesuje. oferta jest dosc rozlegla :roll:

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#482699  autor: piotrek.krzysiu
 17 cze 2011, 21:17
Zależy mi na ogólnych zasadach oferty pre-paid. Podstawowe ceny i najciekawsze pakiety. A co da abonamentu, to tylko ogólna charakterystyka. Żadnych wielkich szczegółów. Byłbym wdzięczny :)

#482719  autor: Abcn
 17 cze 2011, 21:59
1, nie, oczywiscie jesli jest w zasiegu sieci w UK , a nie w roamingu np w PL czy USA
2, prepaid > widziales http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=7257 :?:

pozdrawiam
A