• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #464012  autor: Tidus
 08 mar 2011, 12:00
Czy komukolwiek udało się migrować ze starej taryfy Play Online na te nowe, All Inclusive? Na oficjalnym blogu piszą, że można, ale w BOKu już trzy razy odesłali mnie z niczym. Pomijając FATALNĄ jakość wypowiedzi wszystkich pracowników BOK Play.

#464025  autor: McCm
 08 mar 2011, 12:46
Pamiętaj tylko, że po migracji na nową taryfe nie dostaniesz żadnych żniżek na abo jak nowi i przedłużający.

Właśnie dzwoniłem do BOKu, pomijając już bardzo długi czas oczekiwania na sprawdzenie czegokolwiek - "mamy ogromne problemy z systemem", dowiedziałem się ze posiadając RePlay Online 10GB za 45zł nie mam żadnej możliwości migracji na nowe taryfy - ponieważ kwoty nowych zobowiązań są niższe od obecnej - z tego co mówiła konsultantka konto nie może nawet zostać skierowane do procesu migracji - taka możliwość jest dla tej taryfy zablokowana.

#464052  autor: Tidus
 08 mar 2011, 16:16
BOK tej sieci to porażka :/ Nie wiem co mnie podkusiło, żeby wziąć u nich jedną aktywację. U mnie niby się da migrować, by mam zwykły Play Online 5GB, ale się nie da, bo system nie pozwala.

"wie Pan, bo tu jest jakiś szum i coś się nie da za bardzo" - wyjaśnienie konsultantki. Takim językiem to do kolegów nie mówię :P

#467848  autor: ChuckyCiechanow
 29 mar 2011, 23:01
Fajka pisze:Ściągnij billing i sprawdź najkorzystniejszą opcję.
Zrobisz to na https://tanie-gadanie.net/
Pozdrawiam.
Co to firma krzak? Dostajemy do nich tylko e-mail? Zniknie sprzeda przetworzone numery i spam w telefonie ?

#467862  autor: Pijo
 29 mar 2011, 23:16
ChuckyCiechanow pisze:Co to firma krzak? Dostajemy do nich tylko e-mail? Zniknie sprzeda przetworzone numery i spam w telefonie ?
Chucky , to jest spamer. Już zgłosiłem jego posty . Zaraz poleci.