gregory house1 pisze:A może plus i jego bezlik do 5 ? Możesz sobie zdefiniowac numer w plusie i rozmawiac z nim za free
Właśnie moja dziewczyna ma w Plusie i Orange, ja mam w Orange ale nie zastanawiałem się nad tym by przejść do Plusa. Kilka osób mnie namawia by przejść do Play.
thonka pisze:za 30zl miesiecznego doladowania masz w play fresh darmowe rozmowy i smsy ze wszystkimi w sieci.
te 30zl masz do wykorzystania na wszystkie inne uslugi dostepne w tej ofercie.
coś takiego by mi odpowiadało, bo gdybyśmy oboje przeszli to byłoby to opłacalne. Ale czy te darmowe minuty i sms'y w sieci to jakaś promocja na jakiś określony czas, czy na zawsze?
Vieslav pisze:Orange One - 3 darmowe numery za 6zł.
czy te numery są ogarniczone jakąś liczbą minut?
Vieslav pisze:Najlepsza (nawet lepsza od Playa) będzie Heyah
ta oferta tez jest interesująca, ale garstka osób ma heyah. Najwięcej osób ma w play lub orange z mojego otoczenia i generalnie chciałbym wybrać kogoś z tych opów:)
Vieslav pisze:Ewentualnie jest jeszcze Simplus - 10zł
To także jest interesujące, nawet nie wiedziałem, że coś takiego jest. To wsytarczy kupić starter doładować raz na miesiac za 10zł i będe miałdarmowe sms'y i minuty na wybrany numer?
Co do internetu: na telefonie wogóle nie korzystam z niego. Potrzebuje dużo sms'ów (miesięcznie w orange ok 5 pakietów 600 sms) i jakbym miał darmowy jeden numer to byłbym wniebowzięty

Na telefonie mi mocno nie zależy, ale gdyby mwziął mix to nie obraziłbym sie gdybym mógł sobie jakiś wybrać. Na pierwszym miejscu stawiam orange żeby dobrac dobrą ofertę dla mnie a na dalszym przejście do plusa lub play.