Witam Serdecznie mam bardzo dziwna sytuacje związana z P4.
Najprezniej rozwijajaca sie siec w Polsce zablokowala mi rozmowy wychodzace dlaczego?Dlatego ze jest jeden wielki balagan lecz kto poniesie konswkwencje? czy moge zerwac umowe? wlasnie pisze list do UKE itp instytucji.
W skrocie opowiem problem.
12.01.2011 dostalem fakture w ktorej byla do zaplaty kwota 150zl za zmiane numeru?z informacji udzielnoych w salonie gdy zmienialem, numer konsultant powiedzial mi ze zmiana numeru jest bezpaltna i tak tez bylo na stronach playmobile. Szybko zglosilem ten problem poprzez BOK - konsultant udzielil mi informacji ze moja uwaga jest sluszna i ze dostane korekte faktury.przyjal zgloszenie i co dalej?Zgloszenie widnieje do dzis jako nierozwiazanie korekty faktury nie dostalem . w sprawie interweniowalem i ponaglalem co najmniej 10razy poprzez zgloszenia na play24 poprzez BOK oraz na meila
[email protected] . Jedyna informacje jaka dostalem poprzez play24 była taka ze sprawa jest w trakcie rozpatrywania ?trwa to juz dluzej niz 30dni a taki termin jest podany w regulaminie po przekroczeniu tego terminu reklamacja jest rozpatrzona na uwziegdniona?Wiec co dalej .. Tydzien temu zadzwonila do mnie Pani z natychmiastowym uregulowaniem rachunku w kwocie 150zl , tlumaczac Pani ze nie oplace bo sprawa jest w zawieszeniu i oplata ta nie podlega uiszczeniu Pani zasugerowala mi blokade telefonu?Tak sie stalo w tym momencie mam zablokowane polaczenia wychodzace jest to abonament firmowy nie moge dodzwonic sie do moich kontrahentow kto za to posniesie straty?Moge rozwiazac umowe w zwiazku z tym ze play nie wywiazal sie ze swoich zapewnień.
Po pierwsze nie udzielił mi informacji w ciagu 30dni
po drugie zostala nalozona blokana na moj telefon- a dostalem informacje ktora mam na meilu ze kwota 150zl moze pozostac nieuregulowana do momentu wyjasnienia sprawy.mam juz dosyc straconego czasu na meile wydanych złotówek na BOK oraz braku możliwości połączenia sie z moimi kontrahentami.
Co z tym robić?
Pozdrawiam