• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #59453  autor: ED
 08 mar 2006, 20:43
Mam problem który myśle że pomoze mi rozwiązać brać z TELEPOLIS;a mianowicie w Maju kończy mi sie umowa w ERA MIX.Chciałbym przejść na abonament i niewiem czy moge przenieść numer oraz jak bede traktowany czy jak stary abonent czy też jak nowicjusz???ED

#59458  autor: D@rio
 08 mar 2006, 21:02
Jak najbardziej będziesz mógł przenieśc numer do oferty abonamentowej sieci Era. Wtedy będziesz miał do dyspozycji wszystkie obecne promocje w sieci Era, a więc defakto będziesz traktowany jako nowicjusz. Dlaczego? Ponieważ będziesz przechodził na inny system kliencki (post-paid) a tu obowiązują calkiem inne zasady.
 #59466  autor: ED
 08 mar 2006, 21:32
D@rio dziękiza wiadomość.A przy okazji czy będe musiał bawić się w tę zabawę papierkową jeżeli mają moje dane w kompie u operatora. pozdrawiam ED
 #59469  autor: D@rio
 08 mar 2006, 21:37
ED pisze:D@rio dziękiza wiadomość.A przy okazji czy będe musiał bawić się w tę zabawę papierkową jeżeli mają moje dane w kompie u operatora. pozdrawiam ED
Niestety, będziesz musiał. Ponieważ będziez podpisał odbrębną umowę na czas określony z calkiem innymi warunkami.

Pozdrawiam.