• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #437212  autor: czeko
 23 paź 2010, 22:18
Witam
Dzisiaj skończył mi się pakiet Bezliku rozmów więc postanowiłem sobie aktywować "Bezlik do 5-ciu" problem w tym,że pakiet zamówiłem przez e-boka i do teraz nie przyszła mi aktywacja (zamówiłem około godziny 21),próbowałem jakieś 10 min temu kupić pakiet bezlik rozmów i mam to samo.Konto zostało dzisiaj doładowane i pieniądze nawet nie zostały pobrane na potrzebę aktywacji jednego z tych pakietów.Co może być tego przyczyną lub kiedy zostanie jeden z tych pakietów aktywowany?

Pozdrawiam Marcin

#437214  autor: Spioszek
 23 paź 2010, 22:39
Z doświadczenia zauważyłem ze zwłaszcze na weekend piątek-sobota różne aktywacje i sprawdzanie stau pakietów kodem *121# jest utrudnione, nie wiem czy to się bierze z tego że na weekend większość osób obciąża sieć czy co, ja na twoim miejscu bym jeszcze zaczekał, ewentualnie zadzwonił na 2601, w każdym razie oni mają do 24godzin czasu by ci to włączyć :)