• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #434919  autor: aizo
 11 paź 2010, 21:49
Kochani to już ostatnie chwile aktualnego wydania naszego www portalu. Wchodzicie tam często, wchodzi tam już ponad 2 miliony unikalnych użytkowników miesięcznie (prawie tyle co na nasz blog ;P). Jak wiecie od kilku miesięcy prowadzimy intensywne prace nad nowym portalem. Ludzie nie śpią, nie widują rodzin, żywią się pizzą i pracują. Tymczasem mamy jeszcze stary portal. Napiszcie czego w nim nie lubicie, co nie jest fajne, co koniecznie trzeba zmienić. Robiliśmy dużo badań, sprawdzaliśmy, pytaliśmy. Ale ja chciałbym poznać jeszcze Waszą opinię. Już w tym tygodniu zweryfikujemy Wasze uwagi z wersją beta. Tak wiem, że nie ma części telefonów – ale tym razem nie szukamy tego typu odpowiedzi. Tradycyjnie, promując merytoryczny poziom komentarzy nagrodzimy ciekawe, konkretne głosy doładowaniami.
http://blogplay.pl/2010/10/playmobile-p ... zi-zmiana/

Może wreszcie skończą sie problemy z działaniem.

Na razie BETA zobaczmy kiedy stanie to na nogi:)
Co o tym sądzicie?

Połączenie nie może być zrealizowane.

#434920  autor: Pijo
 11 paź 2010, 21:57
Mnie strona działa okey, ale Play24 to inna para kaloszy. Gruszka nic nie wspomina, że P24 ulegnie zmianie. :-)

#434930  autor: Matyk
 11 paź 2010, 23:25
Może w końcu będzie regularna aktualizacja telefonów :D
No i łatwość w szukaniu, bo żeby coś tam znaleźć to trzeba nerwów :)

#434938  autor: ppp1ppp
 12 paź 2010, 00:28
PLAY24 i tak działa lepiej niż Orange-online.

#434951  autor: Fafral
 12 paź 2010, 08:14
ppp1ppp pisze:PLAY24 i tak działa lepiej niż Orange-online.
Bluźnisz kolego, bluźnisz :) na orange-online nigdy nie narzekałem. Zawsze działało jak byłem w orange. Play24 działa strasznie,

Obrazek

Siemens C30 > N2600> N5300 > N7310 Supernova> E71>Samsung i9000 Galaxy S
 #435090  autor: SACZI
 12 paź 2010, 19:27
aizo pisze:
Kochani to już ostatnie chwile aktualnego wydania naszego www portalu. Wchodzicie tam często, wchodzi tam już ponad 2 miliony unikalnych użytkowników miesięcznie (prawie tyle co na nasz blog ;P). Jak wiecie od kilku miesięcy prowadzimy intensywne prace nad nowym portalem. Ludzie nie śpią, nie widują rodzin, żywią się pizzą i pracują. Tymczasem mamy jeszcze stary portal. Napiszcie czego w nim nie lubicie, co nie jest fajne, co koniecznie trzeba zmienić. Robiliśmy dużo badań, sprawdzaliśmy, pytaliśmy. Ale ja chciałbym poznać jeszcze Waszą opinię. Już w tym tygodniu zweryfikujemy Wasze uwagi z wersją beta. Tak wiem, że nie ma części telefonów – ale tym razem nie szukamy tego typu odpowiedzi. Tradycyjnie, promując merytoryczny poziom komentarzy nagrodzimy ciekawe, konkretne głosy doładowaniami.
http://blogplay.pl/2010/10/playmobile-p ... zi-zmiana/

Na razie BETA zobaczmy kiedy stanie to na nogi:)
Co o tym sądzicie?
Mam w 4 literach portal, gdy nie mogę normalnie korzystać z najzwyklejszych rozmów!
Po roku nieużywania Fresha, ciagle są problemy z siecią - "brak dostepu do sieci".
Jak przejmujecie najwięcej abonentów od Ery to przy takichjakościach usług niebawem będziecie najwięcej oddawać ... :|

#435093  autor: PLAY
 12 paź 2010, 19:38
Wszystko bajka, tylko za dużo tego flashu napychają, nie każdy ma szybkie łącze, by sobie o tak wszystko włączył.
Promocje, pakiety, usługi powinny być w jednym miejscu, przy tym od razu kody do Aktywacji/Dezaktywacji i daty ważności.

[center]» Darmowy Starter Play Fresh «[/center]

#435101  autor: user_delete19
 12 paź 2010, 19:55
Fafral pisze:Bluźnisz kolego, bluźnisz na orange-online nigdy nie narzekałem. Zawsze działało jak byłem w orange. Play24 działa strasznie,
OK, orange online działa praktycznie zawsze, ale w trakcie mojej kilkuletniej przygody z pomarańczą sytuacja kiedy orangeonline się zadował ale wyświetlał "informacje o stanie konta są niedostępne" była praktycznie na porządku dziennym (-;

#435111  autor: ukefake
 12 paź 2010, 20:33
aizo pisze:Co o tym sądzicie?
Pewnie tylko dołożą więcej flasha, dadzą link do bloga rzecznika, ale ... chcę się mylić ;)
Pijo pisze:Play24 to inna para kaloszy
również wg mnie zapowiedź dotyczy tylko strony operatora bez play24, które nadal będzie działało zgodnie z fazami księżyca i opadami pod ułan bator.

#435311  autor: ppp1ppp
 13 paź 2010, 22:00
lwiczek pisze:
Fafral pisze:Bluźnisz kolego, bluźnisz na orange-online nigdy nie narzekałem. Zawsze działało jak byłem w orange. Play24 działa strasznie,
OK, orange online działa praktycznie zawsze, ale w trakcie mojej kilkuletniej przygody z pomarańczą sytuacja kiedy orangeonline się zadował ale wyświetlał "informacje o stanie konta są niedostępne" była praktycznie na porządku dziennym (-;
W Orange nadal to standard, a ostatnio jak klikam w listę numerów to dowiaduję się, że na moim koncie abonenckim nie ma żadnego numeru

#435358  autor: Matyk
 14 paź 2010, 10:14
SACZI pisze:"brak dostepu do sieci"

Chyba masz kolego sony ericssona !
Jesli tak to nie jest problem z siecią tylko z telefonem!
Jeżeli nie chcesz żeby wyskakiwał Ci komunikat "brak dostępu do sieci" ustaw wyszukiwanie sieci na ręcznie i wybierz sieć plus, no chyba że masz lepszy zasięg to play

#435362  autor: Andrzej24
 14 paź 2010, 10:47
Matyk pisze:
SACZI pisze:"brak dostepu do sieci"

Chyba masz kolego sony ericssona !
Jesli tak to nie jest problem z siecią tylko z telefonem!
Jeżeli nie chcesz żeby wyskakiwał Ci komunikat "brak dostępu do sieci" ustaw wyszukiwanie sieci na ręcznie i wybierz sieć plus, no chyba że masz lepszy zasięg to play
To nie wina tel. Mam soniego i nie mam z tym problemu a mialem. zgłosiłem ten problem lecz do pana Gruszki bo Ci w bok nie widzieli problemu. 2-3 tyg czekania i teraz mam cacy. wszystko dziala jak należy.

#435449  autor: Matyk
 14 paź 2010, 18:58
Andrzej24 pisze:zgłosiłem ten problem lecz do pana Gruszki
w takim razie będe musiał zrobić to samo... bo na moim soniaku c902 wyskakuje to samo, w yari to samo, ogólnie taki problem pojawia się w SE

Co mu napisałeś, co odpisał ??

#435478  autor: banderas
 14 paź 2010, 19:57
zmiana jedna nadeszła jak logujecie się do play24 macie napisane kiedy wam się kończy umowa i dany pakiet jaki wykupiliście.

banderassso

#435584  autor: Andrzej24
 15 paź 2010, 13:57
Matyk pisze:
Andrzej24 pisze:zgłosiłem ten problem lecz do pana Gruszki
w takim razie będe musiał zrobić to samo... bo na moim soniaku c902 wyskakuje to samo, w yari to samo, ogólnie taki problem pojawia się w SE

Co mu napisałeś, co odpisał ??
Napisałem do Pana Gruszki, że po okł 6 godz. nie mogę się zalogować do Plusa. Tak jakby system usypiał. Dopiero za drugim razem jak wymuszam ręcznie wskoczy na Plusa i wówczas działa bez problemu. Po ok. 6 godz jak telefon się nie przełącza znowu to samo. Tak miałem z wszystkimi czterema numerami jakie zakupiłem.
Proponuję Ci abyś ręcznie spróbował przelogować się do Plusa. Jeśli za pierwszym razem cię nie puści próbuj jeszcze raz. Za drugim powinno zadziałać. Potem z powrotem przeloguj się na Play i znowu na Plusa. Teraz powinno do plusa zalogować się za pierwszym razem.
Ja to wszystko opisałem, wysłałem do Pana Gruszki i po 2-3 tyg wszystko zaczęło działać prawidłowo i tak jest do dzisiaj.
Na mój list Pan Gruszka mi nie odpisał ale sprawę załatwił.

#435587  autor: marcinb
 15 paź 2010, 14:28
Tak przy okazji.
Do wiadomości Pana Rzecznika: co to jest portal

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#435616  autor: Matyk
 15 paź 2010, 18:18
Andrzej24, W sumie to z logowaniem do plusa nie mam problemów, jak za pierwszym razem się nie uda (co jest rzadkością ale się zdarza) to zawsze za drugim idzie... Jeżeli ustawie ręcznie na plusa z komunikatem "brak dostępu do sieci" nie ma problemu bo sie nie pokazuje, pokazuje się natomiast jak jest automatyczne wyszukiwanie sieci, napisałem mail co Pana Zbigniewa Błażejczyka, odpisał "Witam, Postaramy się Panu pomóc."
jakaś nadzieja jest, zobaczymy co będzie dalej :)

#435617  autor: Andrzej24
 15 paź 2010, 18:24
Matyk pisze:Andrzej24, W sumie to z logowaniem do plusa nie mam problemów, jak za pierwszym razem się nie uda (co jest rzadkością ale się zdarza) to zawsze za drugim idzie... Jeżeli ustawie ręcznie na plusa z komunikatem "brak dostępu do sieci" nie ma problemu bo sie nie pokazuje, pokazuje się natomiast jak jest automatyczne wyszukiwanie sieci, napisałem mail co Pana Zbigniewa Błażejczyka, odpisał "Witam, Postaramy się Panu pomóc."
jakaś nadzieja jest, zobaczymy co będzie dalej :)
A to już zupełnie inna sprawa. Mam nadzieję, że szybko to załatwią i już więcej nie będziesz miał problemu.

#435634  autor: Claudec
 15 paź 2010, 20:12
Tez miałem "brak dostępu do sieci" i oczywiście Pan Gruszka zdziałał cuda, bo nikt inny nie potrafił pomóc :D

#436878  autor: aizo
 21 paź 2010, 21:57

Połączenie nie może być zrealizowane.