maniek pisze:jas3miasto pisze:siec sama sie przyznaje ze taki status jest prezentowany i jest to " niescislosc"
Jeśli masz od nich pismo gdzie wyraźnie stwierdzają, że mają błąd w systemie to za 600 zł(bo o tyle chodzi jak mniemam) bym nie odpuścił. Jeszcze jedna reklamacja i jak się nie uda to UKE.
Sprawa aktywacji przez play24 to tylko część mojego potencjalnego roszczenia. Tak czy siak play napisał do mnie tak
". Zdajemy sobie sprawę, że system informowania o podjęciu próby aktywacji pakietu przez serwis Play24 może być nieczytelny i wprowadzać w błąd. W ramach rekompensaty proponujemy Panu pakiet 20 minut do wszystkich sieci krajowych do wykorzystania przez 3 Okresy Rozliczeniowe (razem 60 minut)"
Biorac pod uwage ze tych minut co miesiac mam cos pod 800 do wszystkich sieci w jednym z uzywanych numerow to te 60 min przez 3 miesiace jest dosc marna rekompensata. Co prawda i tak to lepsze niz 30 min przez 3 miesiace co tez kiedys w ramach rekompensaty mi proponowali kiedy zle zaksiegowali srodki na koncie.
Piszą też tak:
" Informujemy, że po ponownym rozpatrzeniu Pana sprawy podtrzymujemy podjętą decyzję. Jest nam niezmiernie przykro z uwagi na fakt, że bazując na wyświetlanych w serwisie Play24 informacjach, że powyższy pakiet został aktywowany natychmiast, dokonał Pan płatnej transmisji danych."
itd itp... mam kilka ich różnych odpowiedzi.