Dzisiaj rano obudził mnie telefon. Dzwoniła pani, rzekomo z Orange. Zaproponowała mi ofertę jakiegoś pakietu tv + orange world przez dwa miesiące za 1zł a potem 19.90 jako iż jestem ich stałym klientem(od 2 lat). Byłem tak zaspany, że połowy pewnie nie usłyszałem. Mówiłem, że nie potrzebuję, że na co mi to ale ona swoje, że skoro za 2zł to czemu nie aktywować. Zapytałem się tylko 2 razy, czy aby na pewno po tych 2 miesiącach mogę z tego zrezygnować. Odpowiedziała, że bez problemu. A więc jak głupi podałem wszystkie dane: imie, nazwisko, adres, date urodzenia, liczbe aktywnych numerów... Aktywowała. Podsumowała jeszcze raz wszystko to co dostanę, za ile, na ile i kiedy zostanie akwywowane, bardzo podziękowała i się rozłączyła.
Do teraz nie przyszedł żaden sms o zleceniu aktywacji czy też o aktywowaniu. Na orange nie umiem znaleźć też żadnej wzmianki o takiej promocji.
I teraz pytanie do was: czy taka promocja istnieje czy naiwnie po prostu podałem wszystkie dane? Co mogę z tym zrobić? Dzwoniła z prywatnego.