• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #420661  autor: evolucja
 03 sie 2010, 13:19
Dzisiaj rano obudził mnie telefon. Dzwoniła pani, rzekomo z Orange. Zaproponowała mi ofertę jakiegoś pakietu tv + orange world przez dwa miesiące za 1zł a potem 19.90 jako iż jestem ich stałym klientem(od 2 lat). Byłem tak zaspany, że połowy pewnie nie usłyszałem. Mówiłem, że nie potrzebuję, że na co mi to ale ona swoje, że skoro za 2zł to czemu nie aktywować. Zapytałem się tylko 2 razy, czy aby na pewno po tych 2 miesiącach mogę z tego zrezygnować. Odpowiedziała, że bez problemu. A więc jak głupi podałem wszystkie dane: imie, nazwisko, adres, date urodzenia, liczbe aktywnych numerów... Aktywowała. Podsumowała jeszcze raz wszystko to co dostanę, za ile, na ile i kiedy zostanie akwywowane, bardzo podziękowała i się rozłączyła.

Do teraz nie przyszedł żaden sms o zleceniu aktywacji czy też o aktywowaniu. Na orange nie umiem znaleźć też żadnej wzmianki o takiej promocji.

I teraz pytanie do was: czy taka promocja istnieje czy naiwnie po prostu podałem wszystkie dane? Co mogę z tym zrobić? Dzwoniła z prywatnego.
 #420664  autor: ProPozycja
 03 sie 2010, 13:27
evolucja pisze:Dzisiaj rano obudził mnie telefon. Dzwoniła pani, rzekomo z Orange. Zaproponowała mi ofertę jakiegoś pakietu tv + orange world przez dwa miesiące za 1zł a potem 19.90 jako iż jestem ich stałym klientem(od 2 lat). Byłem tak zaspany, że połowy pewnie nie usłyszałem. Mówiłem, że nie potrzebuję, że na co mi to ale ona swoje, że skoro za 2zł to czemu nie aktywować. Zapytałem się tylko 2 razy, czy aby na pewno po tych 2 miesiącach mogę z tego zrezygnować. Odpowiedziała, że bez problemu. A więc jak głupi podałem wszystkie dane: imie, nazwisko, adres, date urodzenia, liczbe aktywnych numerów... Aktywowała. Podsumowała jeszcze raz wszystko to co dostanę, za ile, na ile i kiedy zostanie akwywowane, bardzo podziękowała i się rozłączyła.

Do teraz nie przyszedł żaden sms o zleceniu aktywacji czy też o aktywowaniu. Na orange nie umiem znaleźć też żadnej wzmianki o takiej promocji.

I teraz pytanie do was: czy taka promocja istnieje czy naiwnie po prostu podałem wszystkie dane? Co mogę z tym zrobić? Dzwoniła z prywatnego.

Zadzwonić pod *100

Orange - dział utrzymania klienta postpaid

#420666  autor: Vieslav
 03 sie 2010, 13:28
KLIK , promocja spróbuj i wybierz: dwa miesiące za 1zł.

#420687  autor: evolucja
 03 sie 2010, 14:55
Zadzwoniłem na *100 i okazało się, że to nie był nikt od nich. Nie mają w logach żadnego telefonu ani aktywacji. Powiedziała też, że faktycznie mają taką promocję i że jak chce to mi to włączy. Odmówiłem. Zapytała jakie dane podawałem i faktycznie po tych danych weryfikują abonenta...
Ostatecznie powiedziała, że to mógł być ktoś z firmy zewnętrznej.

Sam nie wiem co o tym myśleć.