• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #415416  autor: tejerek
 07 lip 2010, 09:24
Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga Wave. Zastanawiam się nad pakietem internetowym tylko nie wiem jaka paczka będzie mi potrzebna. 100MB, 300MB czy 2GB?
Krótko co chcę robić w necie: przeglądać strony(kilkanaście dziennie), sprawdzać maila, od czasu do czasu obejrzeć jakiś filmik na youtube, posłuchać radia internetowego, korzystać z map google.

Z góry dzięki za pomoc przy wyborze.

Pozdrawiam wszystkich...

#415417  autor: Forest150
 07 lip 2010, 09:43
300-500MB powinno ci starczyć :roll:

#415561  autor: kwistas
 07 lip 2010, 18:08
Najpierw kup większy, później korzystaj normalnie i zobaczysz ile Ci zostanie, wtedy lepiej jest dopasować mniejszy pakiet do swoich potrzeb, ja ta robię i na iPhone pakiet 500MB ledwo mi wystarcza, ale korzystam dużo z internetu, muszę jednak zainwestować w Wi-Fi, wyjdzie najkorzystniej.

Jeśli masz odstęp do Wi-Fi to weź to pod uwagę.