lwiczek, smiejesz sie i sie smiej... ja z punktow w erze zarabiam ok. 100-145zl rocznie i moge to wykorzystac na co chce, a mechanizm jest prosty.
czekam, az zrobia za punkty w promocji doladowania taktaka i takowe sprzedaje. niedawno za 3000pkt. bylo doladowanie 150zl + 30 erajednostek (czyli 30 minut do ery lub 120 sms), doladowanie poszlo za 145zl, a ja mialem na oplacenie 2 abonamentow i jeszcze mi zostalo.
piszesz, ze dobrze, iz go nie ma, ale przeciez program lojalnosciowy nie wiaze sie z zadnymi dodatkowymi wydatkami dla abonenta, ot jest i milo czasem z niego skorzystac. Ciebie to nic nie kosztuje.
po za tym Wy piszecie o tym, ze minuty i smsy dostaje sie w Play za darmo tylko zapominacie, ze program lojalnosciowy jest dla abonentow (wyjatkiem jest orange, gdzie prepaidy tez mozna bylo zapisac), a w play abonenci jakos super traktowani nie sa wzgledem fresha...
moja dziewczyna ostatnio przedluzajac umowe zamiast placic za telefon 150zl przez punkty dostala go za 1zl i ludzi w erze, ktorzy tak robia jest masa.
miec znizke, a jej nie miec, gdy Ciebie tak naprawde nic to nie kosztuje? to ja wole jednak ja miec, no ale widze sa rozne podejscia do sprawy. widocznie jak cos sie komus za lojalnosc daje to jest to podejrzane...
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet