kasłoń pisze:A decyzję muszę podjąć do środy-czwartku
Powiem Ci tak (choć może moja wypowiedź może być odebrana za nieobiektywną). Osobiście mam 3 aktywacje prywatnie w sieci. Jak do tej pory ani razu nie miałem z tym problemów (zasięgiem). Dodam, że dużo podrużuję po Polsce i mam skalę porównawczą. Przyznaję, że czasem się zdarzy, że połączenie zostanie zerwane, lub pojawi się "luka", ale to na bardzo krótko. Po czasie (w moim przypadku) mniejszym niż do 5 sek, wszystko na nowo wraca do prawidłowych ustawień. Co do 2G, sukcesywnie go powiększamy na terenie całego kraju (podobnie jak i 3G). Co do jakości, tu moge powiedzieć tylko za siebie, że w takich miejscowościach jak Kielce, Kraków, Warszawa, Gdańsk, Tarnobrzeg, Poznań, miejscowości nadmorskie oraz mniej uczęszczane nie odczułem z tym jakiś utrudnień. Trochę jak byłem w Toruniu, miałem lekkie szumy, ale na drugi dzień (łącznie byłem 3 dni) już było ok. Owszem, po trasach zdarzały się "plamy zasięgu", ale bardzo krótko trwały.
Generalnie jeżeli mogę coś powiedzieć, to to, że polecam Ci Play. Jeżeli Chcesz wziąść telefon "na firmę", mamy bardzo atrakcyjne oferty. Wybór oczywiście pozostawię Tobie, jednak prywatnie również polecam tą sieć znajomym i póki co nie są zawiedzeni.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.