• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #394584  autor: nick
 21 mar 2010, 11:17
Jak się wyszuje stronę playmobile.pl przez googla to opis pod nią jest następujący:
"Najniższe ceny SMS-ów na rynku. Cena za minutę rozmowy od 25 groszy. Najniższe stawki roamingowe na rozmowy (od 49 gr za minutę) i transmisję danych (5 gr ..."
Jestem w Playu od 3 lat i nic się to nie zmieniło.
Ewidentnie dotyczy to pierwszych abonamentów oraz spk ( przy doładowaniu lub abonamencie 150 zł)
Czyżby ktoś zaspał ?
 #394592  autor: rmpogorzelski
 21 mar 2010, 11:35
nick pisze:Jak się wyszuje stronę playmobile.pl przez googla to opis pod nią jest następujący:
"Najniższe ceny SMS-ów na rynku. Cena za minutę rozmowy od 25 groszy. Najniższe stawki roamingowe na rozmowy (od 49 gr za minutę) i transmisję danych (5 gr ..."
Jestem w Playu od 3 lat i nic się to nie zmieniło.
Ewidentnie dotyczy to pierwszych abonamentów oraz spk ( przy doładowaniu lub abonamencie 150 zł)
Czyżby ktoś zaspał ?
Jjakim cudem zalogowało mnie na konto nicka ale to jest mój post.

#395135  autor: metpablo
 23 mar 2010, 16:28
Pełen opis strony z meta tagu:
<meta name="description" content="Najniższe ceny SMS-ów na rynku. Cena za minutę rozmowy od 25 groszy. Najniższe stawki roamingowe na rozmowy (od 49 gr za minutę) i transmisję danych (5 gr za 10 kB) Telefony multimedialne: na kartę i na abonament od 1 zł. Bezprzewodowy Internet w Play już od 29 zł miesięcznie!" />
Kto by aktualizował meta tagi? :-D :twisted: :lol:

EDIT: jak sie tak bliżej przyjrzeć, to w sumie co w tym opisie jest nie tak? Może i można mieć tańszą minutę jak się pokombinuje. 49 gr/min i 5 gr/10 kB dotyczy chyba stawek roamingowych. Bezprzewodowy internet za 29 złotych to całkiem nowa rzecz...

Nowe Włochy w Warszawie - nie pogadasz na 2G Playa.

#395242  autor: rmpogorzelski
 24 mar 2010, 00:07
Kto by aktualizował meta tagi? :-D :twisted: :lol:

EDIT: jak sie tak bliżej przyjrzeć, to w sumie co w tym opisie jest nie tak? Może i można mieć tańszą minutę jak się pokombinuje. 49 gr/min i 5 gr/10 kB dotyczy chyba stawek roamingowych. Bezprzewodowy internet za 29 złotych to całkiem nowa rzecz...[/quote]

Znaczy tak naprawdę to tylko to 25 groszy zostało sprzed 3 lat.
Ale mogliby poprawić skoro reszta jest ok.