Witam.
Z dniem 7.02 przeniosłem numer do PLAY. Podpisalem umowe w mix. Rano 7-mego lutego mój telefon zalogował sie do play, od razu moglem dzwonic juz z numeru docelowego. Dokonalem doladowania. Nastepnie ku zdziwieniu okazalo sie ze wszystkie polaczenia przychodzace nie dochodza, tzn rozmowca slyszy ze "wybrany numer nie istnieje" sms nie dochodzi i mms rowniez (komunikat wiadomosc nie wyslana).Ale ok wkoncu do 72h moga byc niedogodnosci ... zrozumialem ... Po 3 dniach sie poprawilo, a Pani z reklamacji zadzwonila po 2 tygodniach z pytaniem czy juz wszystko ok

. Ale dobrze ze chociaz zadzwonila. 22 lutego ponownie doladowalem swoje konto. I teraz uwaga, sytuacja sie powtorzyla tzn do dnia dzisiaj(01.03) mimo zlozenia reklamacji (pierwsza z dnia 23.02 zostala odrzucona z powodu braku kodu abonenckiego, ktory byl, tylko rozpratrujacy reklamacje nie wiedzial ze jest widoczny na umowie, poinformowala mnie miła Pani spod *600 ;/) wiec 25.02 udalem sie do salonu o nadanie kodu abonenckiego i zlozenie ponowne reklamacji. Do dnia dzisiaj dzwoniacy na glowny numer firmowy slysza komunikat "WYBRANY NUMER NIE ISTNIEJE" sms mms nic nie dochodzi. Reklamacja mimo ponagleń jest od tygodnia w statusie "rozpatrywane". Myślicie ze moge sie skarzyc do Uke? Mam szanse jakies rozwiazac umowe bez konsekwencji?
Pozdrawiam i dzieki za pomoc