• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #383696  autor: osachorzow
 28 sty 2010, 16:43
Należąca do KGHM Telefonia Dialog od 1 lutego wprowadza na polski rynek własną markę telefonii komórkowej - Diallo. Usługa kierowana będzie do klientów indywidualnych i biznesowych, zarówno w modelu abonamentowym, jak i na pre-paid - podała spółka w komunikacie prasowym.

Dialog zaoferuje usługi telefonii komórkowej jako operator wirtualny (MVNO) na bazie sieci Polkomtela. Operator nie podał więcej szczegółów, zaznaczając, że ujawni je 1 lutego.
http://biznes.onet.pl/dialog-od-poczatk ... news-detal

a na telepolis cisza...

#383704  autor: Rezo
 28 sty 2010, 17:11
Dobrze że na Polkomtelu będą działać, podejrzewam że oferta będzie dobra podobnie jak GaduAir, Mbank Mobile, które przecież też na sieci Polkomtela nadają.

Ciekawe czy jakieś dodatkowe bonusy dla obecnych abonentów przewidzieli?

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW

#383716  autor: Matyk
 28 sty 2010, 17:55
Nie wierze w wirtualnych operatorów...

#383723  autor: Marens
 28 sty 2010, 18:14
Matyk pisze:Nie wierze w wirtualnych operatorów...
Za dużo się tego już zrobiło, a co za dużo to nie zdrowo.
Tak pół żartem a pół na serio, ale obsługa wirtualnych pozostawia wiele do życzenia.

#383724  autor: kerim36
 28 sty 2010, 18:18
Marens pisze:obsługa wirtualnych pozostawia wiele do życzenia.
no coz. niestety do gadania ma tez wlasciwy operator i wymiana komunikatow opoznia ewentualne zalatwienia spraw

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#384098  autor: thonka
 30 sty 2010, 15:45
Marens pisze:Tak pół żartem a pół na serio, ale obsługa wirtualnych pozostawia wiele do życzenia.
tutaj moze byc wlasnie inaczej. jest to pierwszy operator wirtualny (tak mi sie wydaje), ktory swiadczy uslugi stacjonarne wiec moze tu bedzie lepiej ;)

zarowno Dialog jak i Polkomtel maja jednego udzialowca, wiec kto wie czy stawki nie beda bardziej preferencyjne dla Dialogu.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#384104  autor: pacyna
 30 sty 2010, 16:19
Czekamy do 1 lutego...i będziemy porównywać ;) Sam jestem ciekaw co wymyślą

#384148  autor: Rezo
 30 sty 2010, 19:30
Dokładnie, mają już doświadczenie w telekomunikacji, powinni je teraz wykorzystać. Mam tylko nadzieję, że zatrudnią więcej konsultantów, bo już teraz cieżko na infolinię się dodzwonić.

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW