W heyah jest (o ile się nie mylę) za 5.50 miesięcznie > 3 godziny dziennie z wybranym numerem w heyah...
oferta dobra, tylko z tego co się doczytałem to jest do końca kwietnia, czyli wystarczy że doładuje raz w miesiącu przykładowo za 10 zł kupie pakiet i 3 godziny dziennie mogę rozmawiać, tylko na ile przedłuży mi to ważność konta? żeby karta nie wygasła?
ja z tego telefonu będę tylko dzwonił, nie będę go używał na co dzień, tylko wieczorami będę przekładał karty
Skoro ma to być Orange i dopuszczasz opłatę miesięczna w wysokosci 50zł. to może promocja Pogadaj Sobie w Nowym Orange Go: 1200 darmowych minut na 30 dni z wybranym numerem w Orange przy doładowaniu 50zł. co miesiąc. Brak opłaty za aktywacje usługi.
tylko teraz używam pakietu Ty i 3 i za 1200minut płace 40zł, fakt te 50 zł mam w tedy do wykorzystania ale z tego co zauważyłem są ciekawsze oferty
co do simplusa bo wczoraj jakoś nie zauważyłem postu
mariusz9a,
czy w simplusie jest możliwość przelewu środków na inny telefon? bo tak jak napisałem wcześniej, ta karta będzie mi służyła tylko do rozmów z jednym numerem czyli 20zł które by mi zostało mógłbym komuś przelać/sprzedać?
co do Play Fresh to z tego co tutaj jest napisane
http://www.telepolis.pl/news.php?id=16432 oferta była ważna do 15.01.2010
Łukasz_W pisze:Aby ograniczyć koszty poniżej tych 30zł/miesiąc można doładowywać na zmianę - miesiąc Ty masz darmowy, kolejny miesiąc ma dziewczyna, ale nie wiem czy taka opcja będzie dobra. Poza tym gdybyście chcieli pisać sms-y, to strona bez darmowego numeru płaci za nie po 9gr nawet do swojej sieci - co przy dużej ilości może wygenerować spory koszt.
oczywiście takie też coś wchodzi w grę. Co do sms-ów to tylko orange bo z tej sieci mamy numery z których korzystamy na co dzień i zmiana numerów na stałe nie wchodzi w grę bo jednak już te numery mamy od kilku lat i dużo znajomych w tej sieci ma numer i w tym przypadku zastosował bym pakiet 600sms-ów za grosz tak jak to robi w obecnej chwili moja dziewczyna