• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #378501  autor: tricki
 04 sty 2010, 15:52
to się w głowie nie mieści, co się teraz dzieje!!! Mając na uwadze dotychczasowe problemy z rozliczaniem usług i reklamacjami, aż boję się w końcu zalogować do Play24 :). Teraz to może być wielka "puszka pandory". Faktem jest, że rzecznik podchodzi do tematu na pełnym luzie, rozpisuje się swoim blogu o zaległych nagrodach i konkursach zamiast oficjalnie się wypowiedzieć w temacie. Dodatkowo na wysłane do BOK maile, konsultanci odpowiadają załączając standardowy dopisek "zapraszamy na stronę Play24, gdzie sprawdzisz itd itp.... " brzmi jak żart z epoki ludowej i filmów Barei. Takiej propagandy nie poszczyciłby się nawet towarzysz Gierek. :lol:

PLAY to niewątpliwie sieć dla cierpliwych i wyrozumiałych Klientów - a więc najpierw przyznali 30 zł rekompensaty, potem 100zł a na koniec kiedy poprosiłem o aktywacje powiedzieli ze to pomyłka i moge otrzymać 10zł!!!

#378511  autor: ms93
 04 sty 2010, 16:30
A mnie dzis kolo 15 zaczelo dzialac i dziala nadal :D

#378512  autor: tricki
 04 sty 2010, 16:33
ms93 pisze:A mnie dzis kolo 15 zaczelo dzialac i dziala nadal :D
oho, u mnie tez działa :) I odpukać nie stwierdzam żadnych "nadużyć".

PLAY to niewątpliwie sieć dla cierpliwych i wyrozumiałych Klientów - a więc najpierw przyznali 30 zł rekompensaty, potem 100zł a na koniec kiedy poprosiłem o aktywacje powiedzieli ze to pomyłka i moge otrzymać 10zł!!!

#378519  autor: ms93
 04 sty 2010, 16:51
Oj, nie dziala mi do konca - nie mam billingu dla jednego z 3 numerow podpietych do konta :(

#378522  autor: tricki
 04 sty 2010, 17:05
to prawda! w pełni jeszcze nie działa. Wyskakują informacje o błędach a i ładowanie stron jest baaardzo wolne ;)

#378534  autor: krzykos
 04 sty 2010, 17:52
A ja mam taki problem, że oczywiście nie działa stronka Play24 - a dodatkowo nie mogę dodać numeru telefonu do swojego konta - numer zaczyna się 793 ..... a na stronie wyskakuje cały czas komunikat, że numer który próbuję przypisać nie należy do sieci Play :P tylko, że to jest nowy starter - uruchomiony jakiś tydzień temu - oczywiście działa w sieci Play - dzwonię z niego i wysyłam smsy :P i co z tym fantem zrobić?

#378547  autor: kmarcin76
 04 sty 2010, 19:10
krzykos pisze:A ja mam taki problem, że oczywiście nie działa stronka Play24 - a dodatkowo nie mogę dodać numeru telefonu do swojego konta - numer zaczyna się 793 ..... a na stronie wyskakuje cały czas komunikat, że numer który próbuję przypisać nie należy do sieci Play :P tylko, że to jest nowy starter - uruchomiony jakiś tydzień temu - oczywiście działa w sieci Play - dzwonię z niego i wysyłam smsy :P i co z tym fantem zrobić?
Nie chcą cie w sieci play? Idz do innej. :wink:

#378551  autor: radiowiec_wawa
 04 sty 2010, 19:14
krzykos pisze:A ja mam taki problem, że oczywiście nie działa stronka Play24 - a dodatkowo nie mogę dodać numeru telefonu do swojego konta - numer zaczyna się 793 ..... a na stronie wyskakuje cały czas komunikat, że numer który próbuję przypisać nie należy do sieci Play :P tylko, że to jest nowy starter - uruchomiony jakiś tydzień temu - oczywiście działa w sieci Play - dzwonię z niego i wysyłam smsy :P i co z tym fantem zrobić?

HA HA HA.
Ale ciezko w to uwierzyc... masz numer widmo, czy jak? :)

#378575  autor: yogurcik
 04 sty 2010, 20:35
u mnie lipa :(

są sieci i jest BOK PLAY.....nigdy więcej

#378581  autor: Woocash
 04 sty 2010, 20:52
Strona play24 nawala jak nie wieim :/ Jak już uda mi się po wielu próbach dostać do centrum sterowania [jeżeli tak to nazwiemy] to już do usług nie przejdę. Owszem, 2 razy na 100 podejść przysłało mi kod który miałem wpisać by przejść do usług, ale potem wyskakuje mi...

"nie znaleziono takiej storny" ROTFL

#378646  autor: user_delete5
 05 sty 2010, 00:04
Zal mi cie, widze ze nalezysz do osob ktore sa zżedami(tj zżedza na wszystko) Wspolczuje ze play24 nie dziala CI(bo ja nie mam zadnych problemow) 24/7, pewnie cie zaskocze ale to jest NORMALNE... WSZEDZIE wszystko sie kiedyś psuje to jest tylko technika a jak wiadomo ona czesto bywa zawodna... masz jakiś problem? Dzwon do Obsługi Klienta a jak ci za 1zł to idz do salonu Play i po sprawie, ale ty wolisz sie pouzalać. Przypuszaczam ze motywem do napisania tego postu była równiez chec polansowania swojej osoby na forum(chęc zaistnienia) koniecznie chciales dolaczyć do grupy osob ktore poto sobie kupily play fresh za 5zł zeby mogly nazekać na play24... na cene polaczen,sms'ow nie mozna nazekać BO SA NAJTAŃSZE wiec trzeba znalesc inny punkt

PS polecam przesiadke z darmowego internetu 128kb/s(dodawanego jako prezent do kablowki) na Internet chociaz 1Mb/s

#378657  autor: davidoff22
 05 sty 2010, 00:57
gorliwy17 pisze:Zal mi cie, widze ze nalezysz do osob ktore sa zżedami(tj zżedza na wszystko) Wspolczuje ze play24 nie dziala CI(bo ja nie mam zadnych problemow) 24/7, pewnie cie zaskocze ale to jest NORMALNE... WSZEDZIE wszystko sie kiedyś psuje to jest tylko technika a jak wiadomo ona czesto bywa zawodna... masz jakiś problem? Dzwon do Obsługi Klienta a jak ci za 1zł to idz do salonu Play i po sprawie, ale ty wolisz sie pouzalać. Przypuszaczam ze motywem do napisania tego postu była równiez chec polansowania swojej osoby na forum(chęc zaistnienia) koniecznie chciales dolaczyć do grupy osob ktore poto sobie kupily play fresh za 5zł zeby mogly nazekać na play24... na cene polaczen,sms'ow nie mozna nazekać BO SA NAJTAŃSZE wiec trzeba znalesc inny punkt

PS polecam przesiadke z darmowego internetu 128kb/s(dodawanego jako prezent do kablowki) na Internet chociaz 1Mb/s
Myślę, że takie wypowiedzi jak Twoje nie powinny zaśmiecać forum. Nikt Ciebie nie prosił o diagnozę psychologiczną użytkownika zakładającego temat, tym bardziej, że go obrażasz.

Myślę, że dobrze się stało, że temat wyłonił się jako samodzielny: problemy z PLAY24 nie istnieją od dziś; bardzo często się zdarza, że nie można się zalogować a okreśnie świąteczno-sylwestrowym graniczyło to z cudem. Dziwne, że PLAY niz z tym nie zrobiło od tego czasu. Nic też nie zapowiada, że dokonają się gruntowne zmiany w funkcjonowaniu PLAY24, a szkoda.

SE K700i -> Motorola RAZR V6 maxx -> Nokia E51

#378775  autor: trance
 05 sty 2010, 18:22
gorliwy17 pisze:na cene polaczen,sms'ow nie mozna nazekać BO SA NAJTAŃSZE
Na cene sms-ów nie można narzekać - to fakt, ale 29 gr za min. połączenia to według mnie nadal dużo. Ta cena była atrakcyjna jakieś pół roku temu. Moim zdaniem optymalna cena na dziś to 19gr/min.

#378818  autor: kmarcin76
 05 sty 2010, 20:20
play24 działa (przynajmniej jak ja sprawdzałem) ale smsy jak do Austrii nie dochodzily tak dalej nie dochodza :evil:

#378834  autor: ms93
 05 sty 2010, 20:54
W ramach ciekawostek - ostatnio nie dzialal mi billing na jednym z trzech numerow, a dzis kolejna niespodzianka: dziala na tym jednym, ale za to na pozostalych dwoch nie :D Czuje sie jakbym mial "Play24 - wersja demo" z losowa dostepnoscia numerow w billingu ;)

#379070  autor: yogurcik
 06 sty 2010, 22:25
jest OK :)

są sieci i jest BOK PLAY.....nigdy więcej