• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #377864  autor: komanch
 31 gru 2009, 16:23
Opłacam abonament za dwa numery w erze. W każdym z nich mam co miesiąc daną liczbę minut darmowych do wykorzystania. Orientujecie się może, czy jest możliwość na stałe zmniejszyć ilość tych darmowych minut na pierwszym numerze, i powiększyć o tą samą wartość liczbę minut na drugim?

#377866  autor: Orfi
 31 gru 2009, 16:39
Jeżeli chodzi Tobie o przeniesienie ilości minut pomiędzy tymi dwoma abonamentami, to takiej możliwości nie ma, tym bardziej, że pewnie abonamenty były aktywowane w związku z jakąś promocją i obowiązuje regulamin dla tej konkretnej promocji a ten nie przewiduje pewnie takiej możliwości.

Orfi

#377872  autor: komanch
 31 gru 2009, 17:04
Tak chodzi mi o przeniesienie ilości minut pomiędzy tymi dwoma abonamentami. Mówisz, że nie da rady, szkoda. Na jednym numerze ciągle brakuje mi około 30 minut, a na drugim zawsze te 30 minut mi zostaje.
Ciekawe czy kiedy skończy mi się umowa, będę mógł dokonać takiego przeniesienia.

#377878  autor: Orfi
 31 gru 2009, 17:46
Szczerze w to wątpię, ale zawsze masz możliwość obniżenia ilości minut na jednym abonamencie i podwyższenia na drugim o ile regulamin promocji, w której te abonamenty zostały zakupione nie stanowi inaczej i druga sprawa to, czy w związku z tym, po zmianie nie stracisz jakiś promocyjnych bonusów. Obniżenie wysokości abonamentu wiąże się z dodatkową opłatą, to już tak poza promocją.

Orfi

#378143  autor: Cyrrus
 02 sty 2010, 13:45
Obniżyć abonamentu, jeśli posiadasz umowę terminową, raczej Ci nie pozwolą. Inna sprawa jest z dodaniem minut i zwiększeniem abonamentu, tutaj operator tradycyjnie jest bardziej wyrozumiały :lol:
Jeśli już jest blisko do końca umowy, to proponowałbym dopasować do potrzeb oba abonamenty wraz z przedłużeniem. Nie ma co zaprzątać sobie głowy i kombinować teraz, skoro przy przedłużeniu można więcej ugrać dla siebie (przynajmniej teoretycznie :mrgreen: )

#379813  autor: margal
 10 sty 2010, 10:56
Niestety nie da się coś takiego zrobić.