Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Bardzo dobrze napisałeś! Ale plus to już jest skończony…w kartach. Jeszcze tylko jedno potkniecie, aby większość użytkowników to dotknęła i baj baj na amen.togom pisze:za nieudolność się płaci,a jeśli będą próbowali swoich użytkowników wystawić do wiatru, to zejdą szybciej na psy niż im się zdaje.Zaufanie buduje się latami, a stracić je można w ciągu jednego dnia.
Dokladnie. Pozatym jak wszystko wróci do normy i zostanie naprawione to już ten temat odejdzie w zapomnieniegm pisze:Nie opowiadajcie, ze plus w kartach jest skończony. Ile ludzi czynnie udziela sie na Internecie i rorach i wie dokładnie o co chodzi? Można powiedzieć, że to tylko gartstka. Straty będą, ale niewielkie.
Skoro nie masz dużo osób znajomych i Rodziny w Plusie to żadna strata, niech Ci dobrze służy TakTak. Ja mam jednak większość znajomych w Plusie i nie zamierzam się obrażać, w końcu u nich płacę najmniej lub mam najwięcej minut w ramach sieci.Rychu pisze:Jestem z jednych co zrezygnowali z uslug plus gsm...
Fakt czekalem dzwonilem do BOK...i NIC!
Nie bede sponsorowal tak kiepskiej sieci...sorki
Od kilku dni jestem w Era TakTak.
Jak narazie jestem zadowolony....
Dokładnie. Ja też mam jakieś 70% numeracji w książce to numery PlusGSM i stacjonarne. Pewnie gdyby było inaczej to bym był u innego operatoragm pisze:Skoro nie masz dużo osób znajomych i Rodziny w Plusie to żadna strata, niech Ci dobrze służy TakTak. Ja mam jednak większość znajomych w Plusie i nie zamierzam się obrażać, w końcu u nich płacę najmniej lub mam najwięcej minut w ramach sieci.Rychu pisze:Jestem z jednych co zrezygnowali z uslug plus gsm...
Fakt czekalem dzwonilem do BOK...i NIC!
Nie bede sponsorowal tak kiepskiej sieci...sorki
Od kilku dni jestem w Era TakTak.
Jak narazie jestem zadowolony....
D@rio masz całkowitą rację! Już niejedna osoba mi mówiła, że kupuje nowy starter u innego opa, jak narazie nikt tego nie uczynił...D@rio pisze:Dokladnie. Pozatym jak wszystko wróci do normy i zostanie naprawione to już ten temat odejdzie w zapomnieniegm pisze:Nie opowiadajcie, ze plus w kartach jest skończony. Ile ludzi czynnie udziela sie na Internecie i rorach i wie dokładnie o co chodzi? Można powiedzieć, że to tylko gartstka. Straty będą, ale niewielkie.każdy zmieni obiekt zainteresowania
to jes tylko temat czasowy, dlatego nie ma co przeżywać. Kiedyś tę awarię napewno usunął i będzie OK
pojawi się nowy "temat" u innego op'a
...wiele osób tylko mówi że odejdzie. A tak naprawdę...każdy tylko czeka czeka i...zostanie w sieci
później chwaląc PlusGSM i mówiąć że to jest najlepszy operator bo wprowadzi np. jakaś nową promocję typu "minuta za 3 grosze"
...