Witam,
Kończy mi się niedługo umowa z Plusem (umowa na firmę). Przed jej automatycznym przedłużeniem przejrzałem ofertę konkurencji. Ku mojemu dużemu zdziwieniu oferta Play wygląda na 50% bardziej atrakcyjną. Prosiłbym o sugestię gdzie jest haczyk, jeśli jest ?
Interesują mnie tylko rozmowy głosowe, potrzebuję nowego telefonu, model aparatu nie ma dużego znaczenia. Szczegóły poniżej, z uwzględnieniem różnych promocji (ceny bez VAT), umowy na 24 miesiące.
Plus - Taryfa TanioRozmowna180 (propozycja z salonu Plusa)
* abonament 52 PLN
* 180 minut do wszystkich sieci
* możliwość darmowych rozmów z wybranym numerem Plus lub stacjonarnym za 5 PLN
* tani nowy telefon
* dostaję jednorazowo 200 minut za to że jestem stałym klientem
Play - Taryfa Firmowa75 (promocja Biznes! Nie rachunki)
* abonament 56,25
* 270 minut do wszystkich sieci
* 2000 minut do Play i na telefony stacjonarne (czyli w praktyce za darmo w ramach abonamentu)
* tani nowy telefon
Play - Taryfa Firmowa50 (promocja Biznes! Nie rachunki)
* abonament 37,50
* 170 minut do wszystkich sieci
* 2000 minut do Play i na telefony stacjonarne (czyli w praktyce za darmo w ramach abonamentu)
* tani nowy telefon
Pozdrawiam
Stacho
Kończy mi się niedługo umowa z Plusem (umowa na firmę). Przed jej automatycznym przedłużeniem przejrzałem ofertę konkurencji. Ku mojemu dużemu zdziwieniu oferta Play wygląda na 50% bardziej atrakcyjną. Prosiłbym o sugestię gdzie jest haczyk, jeśli jest ?
Interesują mnie tylko rozmowy głosowe, potrzebuję nowego telefonu, model aparatu nie ma dużego znaczenia. Szczegóły poniżej, z uwzględnieniem różnych promocji (ceny bez VAT), umowy na 24 miesiące.
Plus - Taryfa TanioRozmowna180 (propozycja z salonu Plusa)
* abonament 52 PLN
* 180 minut do wszystkich sieci
* możliwość darmowych rozmów z wybranym numerem Plus lub stacjonarnym za 5 PLN
* tani nowy telefon
* dostaję jednorazowo 200 minut za to że jestem stałym klientem
Play - Taryfa Firmowa75 (promocja Biznes! Nie rachunki)
* abonament 56,25
* 270 minut do wszystkich sieci
* tani nowy telefon
Play - Taryfa Firmowa50 (promocja Biznes! Nie rachunki)
* abonament 37,50
* 170 minut do wszystkich sieci
* tani nowy telefon
Pozdrawiam
Stacho