Mam zamiar wziąć nowy telefon i oczywiście numer (dla syna). W sieci Orange mam już umowę (abonament) - jednak czy jestem przy podpisaniu kolejnych umów zmuszony do pokazania zaświadczenia, stwierdzający fakt że pracuję? czy wystarczy już sam dowód osobisty? Proszę odpowiedź, pozdrawiam.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Przyznanie kolejne aktywacji nie jest tylko uwarunkowane tym że wcześniejszą brałeś 40 dni. Liczy się przede wszystkim klasa kredytowa.
Klasę otrzymujesz podczas podpisywania pierwszej umowy aktywacyjnej i jest zależna od tego jakim dokumentem potwierdzającym płynność finansową się posługiwałeś.
Więc nie koniecznie musi minąć 40 dni(skąd masz taką informację ?), bo w sumie z doświadczenia wychodzi ok. 3 miesięcy gdy już system ma wyliczony średni rachunek.
Czasem też trzeba posiadać obrót na kancie (chodzi o w sumie zapłacone rachunki) w wysokości 1200zł.
Ogólnie jest dużo czynników – ale i tak wystarczy dowód osobisty.
Klasę otrzymujesz podczas podpisywania pierwszej umowy aktywacyjnej i jest zależna od tego jakim dokumentem potwierdzającym płynność finansową się posługiwałeś.
Więc nie koniecznie musi minąć 40 dni(skąd masz taką informację ?), bo w sumie z doświadczenia wychodzi ok. 3 miesięcy gdy już system ma wyliczony średni rachunek.
Czasem też trzeba posiadać obrót na kancie (chodzi o w sumie zapłacone rachunki) w wysokości 1200zł.
Ogólnie jest dużo czynników – ale i tak wystarczy dowód osobisty.