No to Ci powiem kolego, że strasznie zaje...eś że nie poprosiłes aby owa Pani, a raczej dziewczyna nie przedstawiła się ponownie i nie zapisałes jej imienia i nazwiska

chodź jeżeli pamiętasz dokładną datę i godzinę to jest szansa to jeszcze sprawdzić i dziewczyna straci Prace

o ile sobie nie zmyślasz,
Ja to widzę w ten sposób, ze to młoda sieć stworzona dla młodych użytkowników i wygląda to tak a nie inaczej, nie ma co narzekać, idziesz do PLAY nie z powodu fajnych Pań w BOK-u problemy są u każdego operatora nie tylko w PLAY-u my odchodzimy do PLAY-a a z PLAY-a odchodzą do innych tak jest było i będzie.
Ja mam niemiłe zdarzenie zabrałem internet na 7 dni zwróciłem ale do faktury za telefon i tak mi naliczyli za niego opłatę, w przeciwieństwie do co poniektórych nie

tylko zadzwoniłem i poprosiłem o fakturę korygującą i problem rozwiązany, 5 min rozmowy bez wrzasków i kłótni pełna kultura i po kłopocie, PAMIĘTAJCIE że niezależnie od OPERATORA gadacie na BOK z CZŁOWIEKIEM ! i tak jak jest traktowany on tak samo będziecie WY,