jakies pomysly na karte?
chodzi o to ze nie duzo dzwonie a czasem internet by sie przydal
chodzi o to ze nie duzo dzwonie a czasem internet by sie przydal
no to raczej tanio to nie jest skoro juz padla oferta mbanku gdzie 100kb w pakiecie wychodzi po jakies pol grosza, a w heyah bez pakietow jest po 2gr...Wieczor1 pisze:Play: 12gr/100kb
a to jest niestety abonament, a autor wyraznie w pierwszym poscie napisal, ze szuka oferty na karte...Wieczor1 pisze:lub pakiety Play Online w telefonie ceny na sznurku: http://web.playmobile.pl/...ne-w-telefonie/
a u mnie w heyahtaryfa rowna czy jakos tak jest rozliczane co 50kb co 1 grosz. Pomimo ze na stronie heyah.pl jest wyraznie napisane ze rozliczanie jest co 100kbkwistas pisze:AFTER5, co 100kB, dane są liczone łącznie nie tak jak w Plusie oddzielnie za przysłane i odebrane.
Heyah ma nieraz problemiki technicznekamaz222 pisze:a u mnie w heyahtaryfa rowna czy jakos tak jest rozliczane co 50kb co 1 grosz. Pomimo ze na stronie heyah.pl jest wyraznie napisane ze rozliczanie jest co 100kb
Wszystko zależy gdzie z tego internetu chcesz korzystać. Jeśli w całej Polsce - to polecić mogę GaduAir,MBank mobile lub Simplus/36,6. Jeśli tylko w miastach i to ci wystarczy to Play Fresh. Ja używam internetu w telefonie z którego też czasem dzwonię. Mam Simplusa i korzystam z internetu mobilnego na mini-operze. Łączę się na punkcie dostępowym WAP_GPRS i przez to mam 10-krotnie lepszą taryfikację niż przy punkcie dostępowym INTERNET_GPRS. Trzeba tylko zmienić w ustawieniach mini-opery protokół z Socket na HTTP i wybierać zawsze punkt dostepowy WAP. Przy nim taryfikacja jest co 10kB a przy punkcie dostępowym INTERNET jest co 100kB. Duża i ważna różnica. W simplusie masz 25MB za 5zł i to przy codziennym niewielkim korzystaniu z mini-opery, czasem GoogleMaps i M!Weather spokojnie wystarcza na miesiąc.tombzd74 pisze:Chciałem odświeżyć temat.
Napiszcie prosze grdzie najtaniej jest internet na karte?
Tom
Ta oferta jest średniowieczna. Wtedy byłaby atrakcyjna.killuminati pisze:zdecydowanie najlepszą ofertę ma Era TT. Pakiet 5zł za 5mb....
Jak zwykle wielkie brawa dla Ery
Simplusowiec pisze:Wszystko zależy gdzie z tego internetu chcesz korzystać. Jeśli w całej Polsce - to polecić mogę GaduAir,MBank mobile lub Simplus/36,6. Jeśli tylko w miastach i to ci wystarczy to Play Fresh. Ja używam internetu w telefonie z którego też czasem dzwonię. Mam Simplusa i korzystam z internetu mobilnego na mini-operze. Łączę się na punkcie dostępowym WAP_GPRS i przez to mam 10-krotnie lepszą taryfikację niż przy punkcie dostępowym INTERNET_GPRS. Trzeba tylko zmienić w ustawieniach mini-opery protokół z Socket na HTTP i wybierać zawsze punkt dostepowy WAP. Przy nim taryfikacja jest co 10kB a przy punkcie dostępowym INTERNET jest co 100kB. Duża i ważna różnica. W simplusie masz 25MB za 5zł i to przy codziennym niewielkim korzystaniu z mini-opery, czasem GoogleMaps i M!Weather spokojnie wystarcza na miesiąc.tombzd74 pisze:Chciałem odświeżyć temat.
Napiszcie prosze grdzie najtaniej jest internet na karte?
Tom