• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #45561  autor: grzybekxl
 17 sty 2006, 10:45
Ciekawe czy coś się zmieni? Czy potanieją słuchawki?Czy coś zastąpi 2*więcej i 2*taniej i co to będzie? Może są już tacy co wiedzą i się tą wiedzą podzielą?

#45648  autor: gm
 17 sty 2006, 15:22
Uważam, że Plus ma bardzo dużo pakietów obniżających koszty połączeń, ale całkowitym MINUSEM ostatnio stał się fakt wycofania po cichu dla nowych użytkowników DARMOWYCH WIECZORÓW I WEEKENDÓW.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#45663  autor: Rokko
 17 sty 2006, 15:58
mogli by zmienic cos w taryfach, strasznie skostniały już. :-D

#45673  autor: gm
 17 sty 2006, 16:04
Obawiam się, że po Konferencji Prasowej Orange (ubezpieczenia telefonów) w Ery (Biznes i Fun) Plus niewiele zrobi w temacie nowych taryf, poprostu nie musi się starać, bo konkurencja nie wysoko zawiesiła poprzeczkę. Jedynie to promocja Ery Olimpijska jest godna uwagi i przypuszczam, że Plus zmodeznizuje swoją ofertę (wchodzącą 18 stycznia) i to wszystko.

#45674  autor: Irek
 17 sty 2006, 16:05
gm pisze:Uważam, że Plus ma bardzo dużo pakietów obniżających koszty połączeń, ale całkowitym MINUSEM ostatnio stał się fakt wycofania po cichu dla nowych użytkowników DARMOWYCH WIECZORÓW I WEEKENDÓW.
Jak można to nazwać po cichu? No jak? Jak byś przeczytał regulamin usługi to byś wiedział do kiedy obowiązuje!

"And one more thing..."

#45679  autor: gm
 17 sty 2006, 16:10
Usługa jest nadal u operatora, sam nawet z niej korzystam. Ale kiedyś była bardzo reklamowana przez operatora, a nawet nazwa DARMOWE była tłumaczona tym, że dla nowych to ona jest za darmo. Teraz nie ma ich w promocji, z tego co widzę pozostały tylko w PWA i to nie w każdych warunkach. Teraz to już bezwzględnie Plus powinien zmienić nazwę tej usługi.

#45681  autor: Irek
 17 sty 2006, 16:12
Nie wszystko da się zrobić tak od zaraz. Lepiej wyciszyc sprawę, przynajmniej nie odbije się szerokim echem w mediach. A klient nie będzie niczego czytał.... zazwyczaj tak jest!

"And one more thing..."

#45684  autor: gm
 17 sty 2006, 16:15
Dla mnie i kilku moich znajomych i Rodziny ta opcja dawała bardzo dużą przewagę nad telefonem stacjonarnym. W taryfie NP85, mam 600 minut, czyli średnio 20 minut dziennie. Najwięcej korzystam z telefonu od 06:8:00 i później wieczorem, tak około 19:00-21:00 więc dla mnie to rewelacja. Narazie mam tę usługę w PWA, jeszcze do czerwca 2006 roku, ale później będę płacił 25 pln brutto. Teraz zamiast tej usługi Plus daje w promocjach usługę 2x taniej do Plusa i stacjonarnych. Szkoda, bo tę sprawę świetnie i nawet taniej załatwia Strefa Plus.

[ Dodano: 2006-01-17 16:17 ]
...wyżej miało być 06:00-08:00