• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #350783  autor: szyha
 06 sie 2009, 17:07
w poniedziałek byłem w salonie plusa i z usmiechem na twarzy powiedziałęm że chce sobie przedłużyć umowe. zgodnie z umową doładowałem konto 36 razy lecz ostatnie 5 minut przed wejściem do salonu. No i pan mi mówi że musze poczekać 48 godzin bo do systemu sie musi coś tam wprowadzić, nie wnikam. Nie ukrywam że z salonu wyszedłem już z inna miną... no i wpadam za 2 dni. znów mówie że chce przedłużyć umowe. mówie że chce 36x60 i nokie e51 i nic innego. tym razem pani powiedziałą że 2 dni temu wszedł jakiś absurdalny moim zdaniem przepis że musze najpierw zmienic taryfe na SimPlus i poczekac tydzień aby przedłużyć umowe... to jest po prostu śmieszne. czy ktoś wie czemu tak teraz sie zmieniło, po co, czy ktoś już sie z tym spotkał??

[ Dodano: 2009-08-06, 17:07 ]
aha i czy jeśli zmieniłem taryfe na SimPlus to wyzeruje mi sie konto?? bo czytałem gdzies na forum że tak sie stanie

#350789  autor: alelipa9
 06 sie 2009, 17:50
do przedluzenia umowy potrzebujesz tylko dowod osobisty i nie ma potrzeby przechodzic na simplusa,o ile oczywiscie wczesniej umowa byla na Ciebie.co do dwoch dni czekania po ost. zasileniu to fakt.tyle zajmuje systemowi odswiezenie ze jestes wolny od zobowiazan.

ps.przejscie na simplusa nie wyzeruje konta.

#350794  autor: szyha
 06 sie 2009, 18:23
no tak ale mi powiedzieli że 2 dni temu weszło takie rozporządzenie i że musze zmienić taryfe na simplusa i poczekac na jej włączenie i dopierdo wtedy moge przyjść przedłużyć umowe. dziwne

#350813  autor: alelipa9
 06 sie 2009, 19:42
szyha pisze:no tak ale mi powiedzieli że 2 dni temu weszło takie rozporządzenie i że musze zmienić taryfe na simplusa i poczekac na jej włączenie i dopierdo wtedy moge przyjść przedłużyć umowe. dziwne
ale zobacz, jak mozesz przedluzyc mixplusa skoro z niego rezygnujesz przenoszac sie do simplusa? nie ma sensu nieprawdaz?

w ten sposob to `naciaga`sie na nowa aktywacje ;)
nie pytaj skad wiem :D

#350822  autor: szyha
 06 sie 2009, 20:21
no zobaczymy jak sie sytuacja potoczy, przyszykuje baseballa na wszelki wypadek xD