Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Miejscowość? Jutro służbowo śmigam do Wiednia przez Mikulov to może będę mieć okazję zobaczyć to cudoszyman12 pisze:I właśnie ciekawostka: czy widzieliście w Czechach (z +/- 10 km od granicy z Austrią) "balonowy" maszt Vodafona?
NiewiemMiejscowość?
A u innych będzie kaszana, to MMS/GPRS to brak dostępu do sieci.kwistas pisze:Telefon z Ery najlepiej będzie się czuł na zasięgu T-mobile, a no dlatego że Era to T-mobile
Jest mi bliżej nieznany algorytm wybierania sieci któremu lepiej zaufać.kwistas pisze:bo jak kiedyś grzebałem w wyborze sieci, telefon tak skakał między sieciami że nie można było się połączyć
Tak już jest z PTC, T-Mobile support onlyszyman12 pisze:Po przyjeździe do Austrii od razu sobie wmówiłem że zaloguję się do austriackiej "3". Otóż telefon na chwilę zalogował się i wylogował. I od tej pory w ogóle nie mogłem wejść w "3". Następnie po wylogowaniu przełączył się do Orangutana, gdzie zrealizowałem połączenie i znowu ta sama śpiewka. Do A1 zalogował się, ale nie chciał ani odbierać, ani wykonywać połączeń. No i oczywiście zostało całe różowe T-Mobile, które bezproblemowo realizowało połączenia.
Chodzi ci o znaczek kraju np. T-Mobile SK? Tak jak jest zapisane w sofcie tel. takie rzeczy będą na ekranie.Marens pisze: Co ciekawe z kartę sim Ery miałem nazwę operatora bez znaczku kraju, np T-Mobile a Plus/Play np. VIP HR