• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #348176  autor: user_delete16
 23 lip 2009, 11:35
Mam telefon w plusie i play. Jestem we wroclawiu i zarowno z jednego jak i z drugiego numeru nie moge wykonac polaczenia poza plusa/playa. Dodam, zeby nie bylo glupich komentarzy, platnosci sa regulowane na bierzaco.

Podczas takiego polaczenia mam komunikat:
Polaczenia wychodzace poza zamknieta grupe zostaly zablokowane dla twojego numeru.. czy jakos tak

Pytanie, tez tak macie? Co moze byc problemem?

#348192  autor: Marens
 23 lip 2009, 12:47
onedeep69 pisze:Mam telefon w plusie i play. Jestem we wroclawiu i zarowno z jednego jak i z drugiego numeru nie moge wykonac polaczenia poza plusa/playa. Dodam, zeby nie bylo glupich komentarzy, platnosci sa regulowane na bierzaco.
Mam też Plusa/Playa i działa wszystko.
onedeep69 pisze:Podczas takiego polaczenia mam komunikat:
Polaczenia wychodzace poza zamknieta grupe zostaly zablokowane dla twojego numeru.. czy jakos tak
Telefon na 99% to Nokia?
Wejdź w ustawienia telefonu, połączenia i powinno być grupy domyślne/zamknięte czy coś w tym stylu. Wyłącz to.