• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #341977  autor: Tomek_19
 20 cze 2009, 00:02
Czy można jakoś usunąć swój profil z portalu www.playmobile.pl? Nie znalazłem nigdzie takiej opcji ani informacji, jak to zrobić, a chciałbym usunąć jedno konto, by podpiąć numer do innego i mieć wszystkie na jednym koncie.

#341984  autor: mungo
 20 cze 2009, 00:52
Spróbuj zalogować się na to konto które chcesz usunąć i dalej "edytuj profil"-> zakładka "dodaj numer" i tam usuń numer. Konto zostanie ale numer powinien zostać "uwolniony" :)

#341992  autor: RM
 20 cze 2009, 08:52
Czy można jakoś usunąć swój profil z portalu www.playmobile.pl? Nie znalazłem nigdzie takiej opcji ani informacji, jak to zrobić, a chciałbym usunąć jedno konto, by podpiąć numer do innego i mieć wszystkie na jednym koncie.
Zadzwoń pod *500 i zgłoś że chcesz usunąć konto.
 #342008  autor: Btk_Tomas
 20 cze 2009, 11:15
Tomek_19 pisze:Czy można jakoś usunąć swój profil z portalu www.playmobile.pl? Nie znalazłem nigdzie takiej opcji ani informacji, jak to zrobić, a chciałbym usunąć jedno konto, by podpiąć numer do innego i mieć wszystkie na jednym koncie.
Przeprowadzałem taką samą operację, postanowiłem wszystkie 5 numerów podpiąć pod jedno konto.
Z każdego profilu który chciałem usunąć wysłałem meila do BOK z prośbą o usunięcie, w wiadomości wyjaśniłem że chcę mieć wszystkie numery na jednym koncie.
Po kilku dniach profile zostały usunięte.