Użytkownik
marodj
prawie jak tajemnicza "rekonfiguracja systemu" która zwykle oznacza wszelkie problemy z dostępem do niezbędnej aplikacji ...mniejsza o powodyproblem z parowaniem bez dokowania
Akurat to zawsze występuje jak dzwonimy na infolinię "pewnej" usługi dostępu do internetu.In.ka pisze:prawie jak tajemnicza "rekonfiguracja systemu" która zwykle oznacza wszelkie problemy z dostępem do niezbędnej aplikacji ...
Tak, dziś wszystko się wyjaśniło.In.ka pisze:a chodzi pewnie o problemy z przypisaniem do karty SIM numeru, bez jednoczesnego podłaczania jej do sieci.
Pre-paid więc procedura trwa 7 dni. Nie otrzymałem od nich żadnego pisma i pewnie nie otrzymam. Termin otrzymałem SMSem. Play uparcie twierdzi, że jednak nie da się zatrzymać procesu. Chociaż sam wiem z kilku źródeł, że nie powinno stanowić to najmniejszego problemu.In.ka pisze:Wszystko zalezy od tego na jakim etapie jest procedura przeniesienia w Play-u. Składając wniosek o uwolnienie numeru, Play zobowiązany byl do udzielenia Ci w ciągu 14 dni pisemnej zgody („Warunkowa zgoda na rozwiązanie umowy o świadczenie
usług telekomunikacyjnych z przeniesieniem numeru”) i poinformować Cię o terminie rozwiązania umowy o św. usł. telek. Podali Ci taki termin na piśmie /poza tą informacją o wtorkowym uwolnieniu numeru/?