• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #35366  autor: D@rio
 16 gru 2005, 18:40
Słuchajcie, mam do Was takie pytanie ;)

Jak to jest w przypadku założenia blokady kradzieżowej numeru abonamentowego? Mam tutaj na myśli wszystkich 3 operatorów i chodzi mi o kwestie połączeń przychodzących. Konkretnie, co się dzieje wtedy gdy po założeniu blokady próbojemy się dodzwonić pod dany numer (i wyslać SMS). Czy połączenie zostanie normalnie zestawione, czy będzie jakiś komunikat informujący albo coś? Czy dojscie SMS a do mnie przyjdzie raport że doręczono?

Jak to jest?

Proszę o odpowiedzi...jak to jest rozwiązane w Erze, w Orange i w PlusGSM/

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam! :)

#35400  autor: Th0mas
 16 gru 2005, 21:07
Pytanie jest o abonamentowców, ja wiem jak jest w POPie. Zablokowanie numeru powoduje tylko blokadę połączeń wychodzących, a nie przychodzących (sprawdzone na własnej skórze ;) )

#35421  autor: blom
 16 gru 2005, 22:26
z tego co ja wiem na zgloszenie telefoniczne i wyspowiadanie sie ze ty to ty blokuja wychodzace a jak papier przeslesz to calkowiecie