• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #289338  autor: Bartas
 21 wrz 2008, 18:21
Witam mam takie pytanko czy w poczcie glosowej w erze jest mozliwosc sciagniecia jakis powitan czy tylko jest te standardowe lub te ktore sobie sami nagramy? Pozdrawiam

#289431  autor: andiw
 22 wrz 2008, 10:44
nie wiem, ale znam inny bajer poczty w Erze. możesz zmienaić głos lektora, który czyta Tobie informację, jets 5 różnych głosów do wyboru :) tu detale poczty w Erze -http://www.era.pl/pl/indywidualni/uslug ... owe?nrpg=1

#289435  autor: Adaśek
 22 wrz 2008, 11:55
Bartas pisze:Witam mam takie pytanko czy w poczcie glosowej w erze jest mozliwosc sciagniecia jakis powitan czy tylko jest te standardowe lub te ktore sobie sami nagramy? Pozdrawiam
Tutaj masz wszystko odnośnie poczty głosowej w erze : poczta głosowa klik

#289531  autor: Bartas
 22 wrz 2008, 22:49
czytalem te linki i dalej nic...pisza ze jest jakis serwis a go nie ma...

#292114  autor: darcio
 11 paź 2008, 14:01