• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 1 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

#287608  autor: Loczek
 10 wrz 2008, 12:49
:shock: Szczerze mówiąc to nie wiem co napisać.
Chyba jedynie to, że powinni zmienić firmę, która produkuje ich reklamy.
Myślałam, ze reklama ma zachęcać.

#287615  autor: wtd
 10 wrz 2008, 13:13
Reklama jest tak zakazana że mi zawiesiła operę :) Spróbuję jeszcze raz poźniej.

#287627  autor: Spiite
 10 wrz 2008, 14:32
Mógł dzieciaka dychą nie obrażać to nie urwał by mu lusterka :-D :-D

#287634  autor: express100
 10 wrz 2008, 15:06
Spiite- masz rację, mógł dzieciaka nie obrażać :-D
A tak w ogóle to fatalną firmę PR mają :? Mogliby zmienić.
A może to w Playu mają takie głupie pomysły na reklamy?

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#287635  autor: tomko111
 10 wrz 2008, 15:15
Mnie się reklama podoba i zastanawiam się dlaczego nie została dopuszczona do emisji w TV...

#287637  autor: Matyk
 10 wrz 2008, 15:39
Mi też się podoba... co w tym jest takiego że została zabroniona ??? :-)

#287692  autor: tomko111
 10 wrz 2008, 20:27
Może to, że małe gówniarze nie będą sobie niczego robić z pieniędzy? I że jak każdy dostanie 10zł to pójdzie i rozwali ojcu lusterko z samochodu? Bo 10zł to za mało, chciałby np. 100zł, nie wiem, nie rozumiem ludzi z tv... ;)

#287787  autor: andiw
 11 wrz 2008, 12:46
Reklama zakazana, bo może meic zły wpływ na zachowanie dzieciaków. A sama w sobie raczej słaba, chyba pomysłów braknie, a na siłe chcą byc "młodzieżowi". ciekawiej promuję się heyah, które stworzyło kryminalnego videobloga, gdzie trwa konkurs

#287792  autor: bharati
 11 wrz 2008, 13:05
ale suchar:/
to ani śmieszne ani zachęcające

powinni się uczyć od heyah, jak sie robi reklamy ;]
patrzcie na to
http://www.fotka.pl/heyah/

to sie nazywa pomysł na kampanię!

#287815  autor: Spiite
 11 wrz 2008, 14:20
bharati, zaczyna mnie to wciągać.. :wink: :-D

#287919  autor: vinc
 11 wrz 2008, 21:16
jestem ciekaw czy osoby, którym podoba się ta reklama mają własne auto. Jesli tak, to pewnie przestała by się im podobać jakby przypadkiem jakiś dzieciak oderwał lusterka z ich samochodów...
bharati pisze:powinni się uczyć od heyah, jak sie robi reklamy
popieram :wink:

Obrazek

#287950  autor: Th0mas
 12 wrz 2008, 08:41
bharati pisze:ale suchar:/
to ani śmieszne ani zachęcające

powinni się uczyć od heyah, jak sie robi reklamy ;]
patrzcie na to
http://www.fotka.pl/heyah/

to sie nazywa pomysł na kampanię!
To są fajne reklamy? To już lepsza jest reklama Cyfry + z Mazurkiem i sędzią Czajnikiem :P A jedynym plusem reklam Heyah, jest urocza aktorka grająca diablicę :twisted:

#287962  autor: andiw
 12 wrz 2008, 10:13
W przypadku Heyah to nei o filmiki chodzi, ale o nowoczesny pomysł na promocję. Videoblog, konkurs, połączenie go z popularnymi wśród młodych Fotką i Youtube - całościowa, innowacyjna kampania, która jest warta uwagi.

#287973  autor: express100
 12 wrz 2008, 12:44
Mnie wciągnął troszkę ten "pseudo-kryminalny" serial-blog HEYAH :-D
Wg mnie to Paker zniknął Rożka :lol: , bo Paker jest od Pakietu "Heyah i stacjonarne", a Rożek reklamował "Taniej do WSZYSTKICH".
Po prostu paker się wkurzył, że jak ktoś włącza Taniej do wszystkich to ma drożej do Heyah i na stacjonarne. :-D
A jak Wy myślicie?

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#287984  autor: anamorph22
 12 wrz 2008, 13:24
też uważam, że kampanie heyah są rewelacyjne
chodzi wlasnie o całość; począwszy od ponętnej Diablicy, przystojnym Rożku, przezabawnym sąsiedzie, koncząc na całej ideii abstrakcji, totalnej fiksacji dowcipie i motywach, ktore sa wciaz powielane w karierze heyah od początku jej istnienia. Swietnie idą za ciosem! oby tak dalej!
Th0mas, a co co za historia z Sedzia Czajnikiem?

#288041  autor: user_delete10
 12 wrz 2008, 17:30
Niech nawymyślają coraz więcej przepisów,ustaw i stworzą więcej organizacji to już nic pokazać nie można będzie.Tak jak z Mobilkingem było,odezwali się od razu liczni przedstawiciele różnych organizacji i zaczęli przedstawiać śmieszne swoje przepisy.Tacy tyko na to czekają,żeby mieć co robić,bo od tego są.Czepianie się byle czego,byle drobnostki,a to jak zwykle ma charakter komiczny,po prostu trochę odstaje od nudnych zwykłych reklam.Ale tutaj znów się doszukano wpływu na dziecko.Tak jak teletubisie były szkodliwe dla dzieci.Wszystko przychodzi "z góry",żeby było się czym zajmować.To jest ograniczanie działalności.

#288054  autor: kowcio
 12 wrz 2008, 19:03
Chyba są jeszcze gorsze (albo-były) reklamy, które nie zostały zakazane.
Play ma ciekawe reklamy :D ale Plus jest nie do pobicia (Orange- najgłupsze, ale logiczne reklamy :D )

#288076  autor: BTS_lodz
 12 wrz 2008, 21:28
Co do najnowszej reklamy Play'ty: jak dla mnie jest kiczem - mało dowcipna, choć w zamierzeniu producentów pewno taką miała być. W dodatku wykonanie na poziomie słabo amatorskim. Cieszę się, że większość stacji TV odmówiła jej emisji - to tylko dobrze świadczy o stacjach - że nie tylko kasa się liczy i że jednak ktoś jeszcze przygląda się zawartości spotów reklamowych.
Dla zwolenników: trzeba wziąć pod uwagę, że osoba dorosła odróżnia zachowanie dobre od złego i odbiera taką reklamę z odpowiednim dystansem. Dzięki temu - gdyby była lepiej zrobiona, to mogłaby być nawet i dowcipna. Ale dziecko niestety chłonie medialną papkę bezkrytycznie i po oglądnięciu takiej reklamy zauważone tam wzorce bez obciachów wprowadza w życie. Widzę to na co dzień - mam dzieciaka w wieku zbliżonym do urwisa z tej reklamy.
  • Strona 1 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5