• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #280380  autor: szyman12
 31 lip 2008, 15:57
Witam

Zacząłem się zastanawiać nad pewnym tematem. Przypuśćmy, że ja (przykładowo) mam umowę z Erą na telefon komórkowy i ADSL. Nagle trafiam do więzienia i dostaję 5 lat więzienia. I co wtedy taka Era zrobi (bo chyba po pewnym czasie dowiaduje się że jestem w więzieniu)? Bo w regulaminie jest tylko na wypadek zgonu.

#280382  autor: Marens
 31 lip 2008, 16:10
Jak idzesz do wojska to masz prawo do wstrzymania np. kredytów.
Nie wiem jak to jest z więzieniem (nie zamierzam sprawdzać) ale też powinno coś takiego obowiązywać. Byłoby to trochę nielogiczne, gdybyś dostał np. dożywocie to po co byłby Tobie telefon.

#280391  autor: bkawa
 31 lip 2008, 16:36
Mam wrażenie, że podobny temat był już na forum. :wink:

Domowy wyrób nalewek

#282456  autor: maniek
 12 sie 2008, 10:41
Wiecie to moze byc próba wyłudzenia telefonu od operatora :-D Biore komorke i ide siedziec :mrgreen: A tak powaznie to chyba cos w tej sprawie mozna zrobic np. zawiesic usługe. Niech sie fachowcy wypowiedza ;-)