• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #32008  autor: Vin
 26 lis 2005, 15:40
W Sączu od środy gdy chce zadzwonić do kogoś z Orange to mi mówi że abonent jest poza krajem lub że jest poza zasięgiem :o .Czy w innych miastach też tak jest :?:
 #32031  autor: D@rio
 26 lis 2005, 17:19
VINAMP pisze:W Sączu od środy gdy chce zadzwonić do kogoś z Orange to mi mówi że abonent jest poza krajem lub że jest poza zasięgiem :o .Czy w innych miastach też tak jest :?:
Nic mi o takim czyms nie wiadomo. A problem dotyczy tylko jednemu numeru w sieci Orange czy kilkudziesieciu?

Przynajmniej tutaj, w LBNie takich problemow z tego co sie orientuje na dzien dzisiejszy nie ma...

#33816  autor: blom
 08 gru 2005, 21:54
orange ma takie wpay - nie arz dzwoniac do osoby ktora jest w erze ma tel na full i all dobrze wlacza sie ORANGE "polaczenie nie moze byc..." lub pik pik pik pik - za 2 razem sie laczy - problem laczy bramek punktow styku? a moze przeciazony BTS?